FuZzy Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) FuZzy Nick admina:(od którego dostałeś bana) @ Gracu Długość bana:(Czas bana) Perm Data i godzina:(dostania bana)16;28 25;10;22 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Powód bana:(podany przez admina) Cheat Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) ONLY MIRAGE Ban za cheaty: chcę zobaczyć w którym momencie używałem cheatów. Edytowane 25 Października 2022 przez bulimek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Siemka obejrzałem ponownie twoje akcje na klipach z cs bo nagrywałem i uważam że jesteś czysty przepraszam za pomyłke zaraz powinieneś mieć UB na przyszłość będę dłużej/bardziej się przyglądał graczowi przed jego zbanowaniem UB @ asaso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 odbanowany Odwołanie od bana zostało przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi