daaken Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Nick: daaken Nick admina: Helix2213 Długość bana: perm Data i godzina: 06.04.2019, około 16:15-20 Serwer: CSGO MOD Powód bana: "czitujesz, ograniczony rozrzut" Mapa: de_inferno składam odwołanie, dostałem perma za śmieszne podejrzenie, czekam na rozpatrzenie i unbana. pozdro. https://www26.zippyshare.com/v/XkFjIJM7/file.html (ss konsoli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 @ Helix2213 - czekamy na wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) A więc tak: 0:27 do 0:35 strzały z usp idealnie w punkt szły 0:25 do 2:28 strzały w powietrze idealnie w punkt oraz w biegu tez w głowę tt-ka 3:58 do 4:02 graczowi prawie bez rozrzutu szły pociski z m4 4:12 do 4:15 graczowi ponownie pociski szły prawie idealnie w punkt 4:52 do 4:57 graczowi strzały z ak wgl nie szły do góry tylko wszystkie za celownikiem w bok 5:06 do 5:12 graczowi prawie wgl celownik w góre nie idzie jak ma to ma miejsce przy seriach kilku strzałów z ak Jak dla mnie tu jest użyte ograniczenie celowania, nie całkowite ale większościowe. Wm jaki rozrzut ma m4 i AK ponieważ sam nawet sporo gram w csa i nawet gdy próbuje kontrolować rorzut to dalej nie ma takiej precyzji jak w strzałach tego o to tu pana. Prosze jakiegoś zielonego o złączenie moich postów w jeden. Ktoś mi napisał że rozrzut na demkach wyglada inaczej, wiem ze demka rządzą się swoimi prawami ale demka nie zmieniają sie slady strzałów na scianie a można zobaczyć przy minucie 4:52 do 4:57 tam najlepiej widać jaki byl rozrzut (przy innych sytuacjach też lecz tu najlepiej to widac). Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Helix2213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daaken Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 wrzuci ktos demko? bo nie moge znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 UB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi