DOMINO Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Bugi: -zbugowany perk (Tajemnica generała) - nie dodaje nam granatu HE co rundę (daje raz kiedy zdobędziemy ten perk, w kolejnych rundach już nie) -jest kilka mapek, które mają ograniczenia w liczbie graczy (de_shortnuke -max 8, de_office_rats max 10, może są jeszcze jakieś) -zepsute wymienianie się perkami (osoba, która wymienia się perkiem - ta co wysyła propozycję wymiany "wysyła" mu swój perk i jednocześnie go dalej ma - po prostu perk się dubluje ale tej drugiej osobie perk tak jakby losuje się (o to chodzi o perki z losową szansą/prawdopodobieństwem - dla danej osoby na nowo losuje szansę/prawdopodobieństwo w tym perku)-nie wiem czy jest to jasne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 5 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 -nie jestem pewien czy robię wszystko dobrze ale bind u kolegi na zmianę broni działa a u mnie nie działa (sm_changeweapon) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 5 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 1. Błąd został naprawiony, a zmiany zostaną wprowadzone na serwer dzisiaj w nocy. 2. Już wywalam te mapki z serwera. 3. Bład został naprawiony, losowa wartość itemu to celowy zabieg. 4. Napisz mi na discordzie dokładniejszy opis problemu. Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi