Michal645 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Nick: Michal645Wiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ pogrywam sobie teraz często na only mirku i czasami zdarza się sytuacja ze ktoś leci na odpale a akurat nikogo nie ma w tym momencie kiedy administrator jest potrzebny. Poza tym jestem już mniej wiecej znany przez wiekszości graczy, więc pisze też podanie po prostu by pilnować porządku Doświadczenie w adminowaniu: Mam spore lecz wiadomo trochę się zapomniało, większość starych graczy mnie kojarzy, ale jak trzeba wymieniać to było major na dr, administrator na kilku innych serwerach w tym jb Jak długo gram w CS:GO?: ponad 5 lat 2,700h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: aa to roznie bywa naprawdę, ale zazwyczaj w popołudniowych no chyba ze weekendy to kiedy wstane i moge. Link GT: GT Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Zdecydowane TAK + doświadczenie + giga ogar + mile widziana mutacja (+ zawsze ktoś ogarnięty "na stanowisku admina" się przyda 😉) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Na +wiek +doświadczenie +mutacja +/-sm +/-gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpix75 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Na + Doświadczenie + Wiek/Mutacja + Spokojny/Opanowany (chyba) + Dobry gracz +/- Czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Ta +ogarnia +doświadczenie +wiek +stary gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi