BorszczuGaming Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Borszczu GamingNick admina:(od którego dostałeś bana) Heryod Długość bana:(Czas bana) Permanentny Data i godzina:(dostania bana) 2022-06-08 17:53 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JBPowód bana:(podany przez admina) brak poprawy Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) nie mam pojęcia Dobry wieczór lub dzień dobry po moim ostatnim napisanym odwołaniu uleciały około dwa tygodnie Wiec chciałbym poraz kolejny poprosić o un muta ponieważ przez te dwa tygodnie byłem jednym z aktywniejszych graczy na tym serwerze i nie dostałem ani jednego gaga jak i bana Dążę do uzyskania un muta a co za tym idzie drugiej szansy na grzeczne i przyjemne komunikowanie się z graczami Wiem jakie błędy popełniałem wcześniej na serwerze i chcę pokazać ze jednak ten Borszczu Gaming może być grzecznym graczem który zawsze otworzy pomocną dłoń w stronę innych graczy Chciałbym przypomnieć że poprzednio dołączyłem zdjęcie jednego z żołnierzy który miał mnie pilnować na serwerze Więc jak jeden żołnierz nie wystarczy postanowiłem poprosić aby szanowny PREZYDENT BIAŁEGOSTOKU przychodził od czasu do czasu na serwer i bacznie obserwował moje poczynania na serwerze Jeśli są tu jakieś niedowiarki to załączam zdjęcie na którym jasno i wyraźnie widać jak obydwaj panowie instalują CSa Mam nadzieję ze te kilaka słów trafi do waszych serc i jednak postanowicie mi dać un muta Pozdrawiam Borszczu Gaming 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 unmute Odwołanie od bana zostało przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi