realfejmior Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze)FejmioR Nick admina:(od którego dostałeś bana) @ Bakajoko Długość bana:(Czas bana) 2h (120) Data i godzina:(dostania bana)21:31 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana)jb Powód bana:(podany przez admina)obraza Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jb_chernobyl S3tka zrobil fk na mnie na fd wiec dostalem fd w next Bakajoko coś tam powiedział że fajnie by było jakby ten fk był missem a ja napisałem bo był fk pedale i dostalem z bomby bana na 120 za obraze od bakajoko a wcześniej nikogo nie obraziłem XDD Edytowane 17 Września 2022 przez Fejmior 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) Fejmior jesteś na silence i po wejsciu na serwer mijaja 2 rundy,zabił cie nie wnikam czy był fk czy nie ale twoje zachowanie takie jak wyzywanie na u@ jest ciągle takie więc nie będe czekał i zbierał ci 360 powiedzmy bo po co ci to?.Pokazujesz po prostu nie tylko mi ale też innym adminom że unban był złym planem,ale to już nie moja decyzja/sprawa ja robie swoje i tyle.Pozdro Edytowane 17 Września 2022 przez Bakajoko 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 2h? Tak krótko? Odwołanie od bana zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi