Wrobel Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) Nick: Wróbeł Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Parafie ogarnąć zwierzyniec, jestem pomocny, miły i bezstronny, Chciałbym utrzymać porządek na serwerze jak inni administratorzy są offline. Doświadczenie w adminowaniu: Były Admin HNS przez rok, Admin 1vs1, Jak długo gram w CS:GO?: 3,654 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-23 Link GT: LINK Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: LINK Mikrofon: TAK Mutacja głosu: TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Edytowane 10 Września 2022 przez Wrobel . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 10 Września 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 §5.4. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Spoiler Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi