Skocz do zawartości

TOP 1 podań na redaktora - acti

Udostępnij

acti

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: acti
Imię: acti (Marcin)
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Redaktora: Poza tym, że zostałem moralnie do tego zmuszony czuje się, że jestem ponad-przeciętną jednostką w kwestii pisania na różnorakie tematy. Jestem skłonny dowiadywać się różności z rozmów, wywiadów, książek i innych źródeł informacji co daje mi szerokie pole do popisu w kwestii zapewniania rozrywki.
Jakie treści planuję dodawać: Nie będę oszukiwał. Nie mam zamiaru bawić się w (tu wprowadź jakąś zabawe) dnia/tygodnia/miesiąca. Preferuję jakość ponad ilość (dla przykładu odsyłam do linków poniżej), stąd możecie się ode mnie spodziewać czegoś idącego w stronę wolnych felietonów, bądź artykułów o których po prostu mam ochotę popisać w chwili tworzenia nowego tematu. Dla referendum macie moje starożytne posty:

Spoiler

Coś o sobie: Nie mam pojęcia co by mogło zainteresować areniaka o mnie, o czym mógłbym wspomnieć teraz. Eeem, gram w lige i cs'a rarytasowo? Poza tym jestem niezłym dupkiem, który lubi szpilować wszystko i gadać co mu się tylko podoba. Ku zaskoczeniu wielu osób potrafię lubić i szanować innych
Kontakt:  acitek#0179

https://steamcommunity.com/id/acitek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności