realfejmior Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) FejmioR Imię: Mikołaj Wiek:13 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Redaktora?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Myślę że jestem odpowiedną osobą na te rangę ponieważ już wstawiałem szybkie pytanie lub pytania dnia i powinienem ogarnąć te rangę, Jakie treści planujesz dodawać?: (Wykaż się kreatywnością, napisz co nowego dodasz do naszej redakcji) Planuję wymyślić nowe zabawy Bardziej kreatywniejsze pytania dnia niż "Co dziś jadłeś na obiad" Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Czasami jestem wkurzający a czasami Milszy Staram się być osobą kreatywną Jestem w miare ogarkiem Jeżeli chodzi o dawanie Pytań dnia Szybkich strzałów itp itd Kontakt: (Link do profilu steam, discord tag) Discord-fejmior#0260 steam *KLIK* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi