Skocz do zawartości

Podanie na redaktora

Udostępnij

Grzechu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Grzechu
Imię: Hubert
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Redaktora?:  A więc tak, były momenty gdzie aktywnie działałem na redakcji. Dodawałem pytanie dnia, szybkie strzały, piosenkę dnia. Byłem autorem takiego czegoś jak odświeżone "Szybkie Strzały" lub "Opisz osobę w 3 słowach" oraz kontynuowałem zabawę stworzoną przez Naiza mianowicie "szybkie pytania" 
Jakie treści planujesz dodawać?: Pytanie Dnia, Piosenka Dnia, "3 słowa" i "Szybkie Strzały" (te odświeżone)
Coś o sobie: Jestem osobą kreatywną czasami miłą a czasami nadpobudliwą, jestem ogarnięty i dojrzały w niektórych tematach więc umiem zachować powagę.
Kontakt: SteamLink 9Grzechu#1512

Edytowane przez Grzechu
  • Kocham to! 1

Na nie

- Jesteś zbyt impulsywny i infantylny, nie potrafisz się zachować w jakiejkolwiek sytuacji.

Wczoraj jeszcze mnie prowokowałeś, kiedy grałem na only mirage.

Dorośnij, a może jakoś sensownie pogadamy.

Edytowane przez Karczmi
  • Lubię to! 1

Grzechu wydaje się być osobą bardzo kreatywną, przez co byłbym ciekawy, jak to wyglądałoby jakby został redaktorem.  Głównie chodzi mi tutaj o pytania dnia, które moim zdaniem są czymś niezbędnym na forum. Uważam, że mógłby mieć dobre pomysły odnośnie treści pytań i większość z nich byłaby ciekawa. Poznałem go trochę i wydaje mi się, że pomimo swojego zachowania potrafi zachować powagę, wtedy kiedy jest to konieczne. Zachowanie Grzecha jest średnie, ale uważam, że to nie będzie miało zbyt dużego wpływu na stanowisko redaktora.

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności