Grzechu Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 (edytowane) Nick: Grzechu Imię: Hubert Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Redaktora?: A więc tak, były momenty gdzie aktywnie działałem na redakcji. Dodawałem pytanie dnia, szybkie strzały, piosenkę dnia. Byłem autorem takiego czegoś jak odświeżone "Szybkie Strzały" lub "Opisz osobę w 3 słowach" oraz kontynuowałem zabawę stworzoną przez Naiza mianowicie "szybkie pytania" Jakie treści planujesz dodawać?: Pytanie Dnia, Piosenka Dnia, "3 słowa" i "Szybkie Strzały" (te odświeżone) Coś o sobie: Jestem osobą kreatywną czasami miłą a czasami nadpobudliwą, jestem ogarnięty i dojrzały w niektórych tematach więc umiem zachować powagę. Kontakt: SteamLink 9Grzechu#1512 Edytowane 9 Września 2022 przez Grzechu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 (edytowane) Tak +Wiek +zachowanie +Ogarek Edytowane 9 Września 2022 przez Fejmior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 No pewnie ze nie Zachowanie Najpierw skup się na obowiązkach grafika, potem bierz się za kolejne funkcje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Nie zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) Na nie - Jesteś zbyt impulsywny i infantylny, nie potrafisz się zachować w jakiejkolwiek sytuacji. Wczoraj jeszcze mnie prowokowałeś, kiedy grałem na only mirage. Dorośnij, a może jakoś sensownie pogadamy. Edytowane 10 Września 2022 przez Karczmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Grzechu wydaje się być osobą bardzo kreatywną, przez co byłbym ciekawy, jak to wyglądałoby jakby został redaktorem. Głównie chodzi mi tutaj o pytania dnia, które moim zdaniem są czymś niezbędnym na forum. Uważam, że mógłby mieć dobre pomysły odnośnie treści pytań i większość z nich byłaby ciekawa. Poznałem go trochę i wydaje mi się, że pomimo swojego zachowania potrafi zachować powagę, wtedy kiedy jest to konieczne. Zachowanie Grzecha jest średnie, ale uważam, że to nie będzie miało zbyt dużego wpływu na stanowisko redaktora. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 10 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Preferuję osoby bardziej dojrzałe i stabline emocjonalnie. Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi