BorszczuGaming Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Borszczu GamingNick admina:(od którego dostałeś bana) Heryod Długość bana:(Czas bana) Permanentny Data i godzina:(dostania bana) 2022-06-08 17:53 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JBPowód bana:(podany przez admina) brak poprawy Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) nie mam pojęcia Witam szanowną administracje chciałbym poprosić o un muta mam nadziej ze juz troszkę przesiedziałem w milczeniu na JB Już 3 miesiące minęły dnia wczorajszego akurat tego dnia odbywałem swoje urodziny po tych 3 miesiąca siedząc w cieszy opanowałem swój długi język ma nadziej ze jednak dostanę un muta CHCIAŁBYM DODAC ZDJĘCIE RZETELNEGO ŻOŁNIERZA KTÓRY BEDZIE MNIE PINOWAŁ NA SERWERZE ABYM UTRZYMYWAŁ KULTURE POZDRAWIAM BORSZCZU GAMING Z MAJOREM SUCHODOLSKIM 4 Kolor czerwony jest zarezerwowany dal rang wyższych (Opiekun Serwera/Moderator/Właściciel Sieci) //usunąłem Przez Tomgra, 9 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 9 Września 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 ? Patrząc na SB. Na razie nie@ Tomgra 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi