Heniohamulec Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Nick: Heniohamulec Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: dlaczego ja no co myślę że większość graczy lubi jak gram w CT jak jest jakiś problem to zgłaszam to od razu a nie zawsze jakiś admin ma czas przyjść ponieważ też ma swoje życie tak jak każdy i dlatego chce wam pomóc. Myślę że tyle wystarczy . Doświadczenie w adminowaniu: AS Admin OM#1 Oraz 1vs1, inna serwerownia współwłaściciel serwera 3maps Jak długo gram w CS:GO?: 4/5lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-23 Link GT: Klik* Pierwszy , Klik* Drugi ,Byłby trzeci z aktywności z ostatnich 10 dni ale zmieniłem nick i nie da się już go wyszukać. Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: Klik* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak ps. dzięki Młody za zachętę. Edytowane 8 Września 2022 przez Heniohamulec 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Jestem na nie iż gdyż ponieważ dlatego ze jesteś nieogarnięty jako gracz a co dopiero admin jestes toxic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 nic osobistego henio ale jestem na nie :c - na moje jest już dosyć adminów i na serverze zazwyczaj jest po 2-3 +/- aktywność 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 No pewnie, że nie Zachowanie Sb Z podanych linków GT aktywność co 2 dzień aktualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Nie -straszne zachowanie dupka -wystatczy administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorszczuGaming Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 (edytowane) Cytat Edytowane 9 Września 2022 przez BorszczuGaming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 nie heniu jeszcze nie malo ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Nie nie ogar toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 10 Września 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi