Grzechu Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/so_ez_game/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Rastafari_/ Nick oskarżonego: Rastafari Opis sytuacji: Ogólnie chłop to niezły wykręt xdd troche taka fawora bo henio nadużywał prawie całą mapę mikrofonu i mówiłem rastafariemu i reszczcie adminów żeby go zmutowali a rasta zaczął ostrzegać mnie XD? Ogólnie dostawałem bezpodstawne ostrzeżenia od tego administratora. Nie ogarniał co się do niego mówi i był lekko odklejony + dostałem bezpodstawnego muta od niego trochę yikes Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: 18.12 04/09/2022 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) 18.12 04/09/2022 jb_arcade_b6 całokształt mapy aż nie dostałem muta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) Nie wiem w jaki sposob podejsc do tej skargi. Gdy Henio nadużywał -> dostawał upomnienie. Tak samo ty też dostałeś ostrzeżenie, lecz zacząłeś wydawać po ostrzezeniu(wczesniej tez takie dzwieki wydawales) jakieś dźwięki „nenene”, za które w końcu i ty dostałeś muta. Henio dostał muta i równie ty też dostałeś. Co do zachowania, to po mucie dostałem takie wiadomości od ciebie na pw co idealnie wskazują na to, że tym bardziej zasługiwałeś na muta. ✚Gang Chat [ORC]✚ ---> Grzechu: idę nie mieć psychy przez jb ✚Gang Chat [ORC]✚ ---> Grzechu: 😧 ✚Gang Chat [ORC]✚ ---> Grzechu: pozdro dla kumatych Edytowane 4 Września 2022 przez rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 26 minut temu, rastafari napisał: Nie wiem w jaki sposob podejsc do tej skargi. Gdy Henio nadużywał -> dostawał upomnienie. Tak samo ty też dostałeś ostrzeżenie, lecz zacząłeś wydawać po ostrzezeniu(wczesniej tez takie dzwieki wydawales) jakieś dźwięki „nenene”, za które w końcu i ty dostałeś muta. Henio dostał muta i równie ty też dostałeś. Co do zachowania, to po mucie dostałem takie wiadomości od ciebie na pw co idealnie wskazują na to, że tym bardziej zasługiwałeś na muta. ✚Gang Chat [ORC]✚ ---> Grzechu: idę nie mieć psychy przez jb ✚Gang Chat [ORC]✚ ---> Grzechu: 😧 ✚Gang Chat [ORC]✚ ---> Grzechu: pozdro dla kumatych XD co wiadomosci z pv mają do zachowania z serwera ty kupo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 3 główne osoby wypowiadające się na serwerze, to Ty, Heniohamulec oraz Tenszi. Tenszi był w ct, Heniohamulet wraz z tobą dostaliście mute. W mojej opinii kary nadane prawidłowo.@ xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 5 Września 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi