dzajan Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam Dziś Chciałem Zagrać Na Deathrun'ie czekam aż się załaduję nagle wyskakuje mi że Zosałem Zbanowany Permanętnie. Wyskakuje Mi Takie Coś. Nie Wiem CO Teraz Zrobić. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Helix2213. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : adam23 [AMXBans] Reason : ' czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 637695687 ' [AMXBans] Your IP : ' 5.172.239.243 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Napisz o tym w tym dziale: https://forum.arenaskilla.pl/forum/25-odwolania-od-bana/ stosując się do poniższego wzoru: Spoiler Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick admina:(od którego dostałeś admina) Długość bana:(Czas bana) Data i godzina:(dostania bana) Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Powód bana:(podany przez admina) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi