Pedro Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze): 11 Nick admina:(od którego dostałeś admina) Konsola Długość bana:(Czas bana) perm Data i godzina:(dostania bana) 04.04.2019 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) [DeathRun][v1][Klasy] Powód bana:(podany przez admina): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : escribe tu nombre aqui [AMXBans] Reason : ' Uzywa prefecto ' [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 570372297 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.---.197.-- ' [AMXBans] =============================================== Mapa:(Mapa na której dostałeś bana):nwm Nie wiem co się stało wbijam na swoje stare konto "11" na ktorym mam premium postać i wyskakuje takie coś a w amxbans tego bana nie ma nwm czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 masz zmienne ip, zresetuj router i wszystko powinno wrócić do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zresetuj router/modem i daj znać, czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedro Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 dzieki wielkie zaraz obczaje EDIT. Jednak nie działa Dalej to samo nawet jak zrestartowałem Wchodzę na serwer i po sek ban EDIT2. Nie mogę edytować tamtego postu więc tylko napisze ze jak zmienię nick np xyz to normalnie mogę ale jak na 11 i zaloguje się na konto to od razu banuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Spróbuj teraz i napisz czy pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedro Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 tak pomogło wielkie dzięki do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi