Grzechu Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Siema dzięki za wszystko:) Przyszedł czas na mnie lecz nie będę grał już na serwerach lecz tylko będę wbijał na forum bo mam grafika na plecach Będą osoby, które będę dobrze wspominał i będą takie które kijem bym nie dotknął Ale ogólnie pozdro dla was wszystkich i trzymajcie fason jak grzecha nie będzie:) 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Mam nadzieje ze mnie byś chociaż kijem dotknął bywaj zdrów towarzyszu dzięki za fajne chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Nie darzyłem cie wielka sympatią Lecz bywaj zdrów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 no to co jednego toxica mniej 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Nie wracaj za szybko 😂 to może na arenie poziom toksyczności spadnie xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 oof siemka :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wylocik Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zegnamy grzes, ale wroc kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Pa, wróć jak najszybciej do nas ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Kosz Temat został przeniesiony do kosza. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi