Skocz do zawartości

skarga na mopez

Udostępnij

#$Monster$#

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Monsterrinio/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/asaso098/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) mopez
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) nie zachowuje kultury i prowokuje 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb

Data i godzina zdarzenia: 11:36 24-08
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) dust 50 logi image.png.76d97d68b43f5c70cc0edd4822c0aa63.png

• WTF 2
  • Kocham to! 2

Usunąłem prowokację z tytułu 

Przez Tomgra,

• Tomgra zmienił(a) tytuł na skarga na mopez

XD?

Sytuacja wyglądała tak, że wylocik próbował mnie na siłe prowokować jak tylko mógł, mowiąc, że moj dziadek przewraca się w grobie, że jestem jebanym dzieciakiem bo napisałem 2 razy "XD"
więc musiałem odpowiedzieć mu (JEDNOKROTNIE) w tym samym tonie.
Czy naprawdę jedno zdanie wypowiedziane w takim kontekście zasługuje na skargę? Czy może autor chce nabić reputację i posty? Czy w końcu ktoś zaliczy to pod spam skargami? Czy w końcu dacie mu inną notkę niż niebieską za ciągły brak rund?

• WTF 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1
  • Kocham to! 1

Dowodem są logi, nie demko, więc nie było potrzeby podawania rund w tej skardze 

Przez Tomgra,

10 minut temu, mopez napisał:

XD?

Sytuacja wyglądała tak, że wylocik próbował mnie na siłe prowokować jak tylko mógł, mowiąc, że moj dziadek przewraca się w grobie, że jestem jebanym dzieciakiem bo napisałem 2 razy "XD"

po napisaniu twojego xd prawie co slowo spytałem czemu ciagle piszesz "xd" napisales ze chuj mnie to obchodzi 
pozdrawiam

• WOW MEGA! 1

Chciałbym się także wypowiedzieć w sprawie prowokacji mopeza. Nie znam go zbyt długo, lecz wystarczająco aby stwierdzić że nie jest on osobą dojrzała i zasługującą na rangi typu admin/ubt/ac. 

Wielokrotnie podczas gry na OM krytykuje tym samym prowokując adminów serwera i wydaje im "nakazy" ( - kto do bana, kto do muta).

Stary to my jesteśmy od tego i uwierz mi, że nie trzeba nam pokazywać paluszkiem kogo zmutować. (Od tego jest !zglos 😉).

Twoje zachowanie na serwerach AS bywa strasznie dziecinne i nie dojrzałe. 

Tyle ode mnie. Jeśli masz coś do dodania od siebie - czekam, chętnie podyskutuje.

• Kocham to! 1

Spam - brak dowodów 

Przez Tomgra,

59 minut temu, VexSo napisał:

Chciałbym się także wypowiedzieć w sprawie prowokacji mopeza. Nie znam go zbyt długo, lecz wystarczająco aby stwierdzić że nie jest on osobą dojrzała i zasługującą na rangi typu admin/ubt/ac. 

Wielokrotnie podczas gry na OM krytykuje tym samym prowokując adminów serwera i wydaje im "nakazy" ( - kto do bana, kto do muta).

Stary to my jesteśmy od tego i uwierz mi, że nie trzeba nam pokazywać paluszkiem kogo zmutować. (Od tego jest !zglos 😉).

Twoje zachowanie na serwerach AS bywa strasznie dziecinne i nie dojrzałe. 

Tyle ode mnie. Jeśli masz coś do dodania od siebie - czekam, chętnie podyskutuje.

Fakt, napisałem wam kilka razy na u@ że ktoś prowokuje wyzywa

Admina masz nwm ze 3 dni, ktoś zycxy komuś śmierci, wyzywa od najgorszych a ty jedyne co zrobiłeś, to napisałeś na diecordzie adminów only mirage czy ktoś mógłby przyjść XD.  Jak w takiej sytuacji mogłem nie napisać czegoś w stylu może dasz mu mute? Czy jako admin jb, czy ubt nie mogę dawać wskazówek świezakom bojącym się dać mute?

No to nieźle, szkoda że nie możesz napisać szczerze jak było i chociaż przyznać się do popełnionych błędów :(.  Skoro chcesz rozwiązać sprawę w ten sposób to spoko. Powodzenia

1.

4 minuty temu, mopez napisał:

Admina masz nwm ze 3 dni

Fakt, lecz jeśli się wypowiadasz mógłbyś się doinformować i sprawdzić moją "historię" adminowania na AS, jestem w 99% pewien, że w tej kwestii posiadam doświadczenie zdecydowanie większe niż ty.

2.

6 minut temu, mopez napisał:

zycxy komuś śmierci, wyzywa od najgorszych

Tutaj poproszę ss,logi lub cokolwiek gdyż nie przypominam sobie sytuacji w której ktoś komuś życzy śmierci a ja na to nie reaguję. Jeśli się do tego nie odniesiesz i nie przedstawisz jakichkolwiek dowodów na to,będzie to = z kłamstwem. (tak tylko żebyś wiedział :) ) 

3.

9 minut temu, mopez napisał:

napisałeś na diecordzie adminów only mirage czy ktoś mógłby przyjść XD

Owszem, ponieważ byłem jedynym adminem na serwerze w momencie, gdy działo się pp zbyt wiele rzeczy na raz. Chyba nie zaszkodzi poprosić o pomoc na discordzie, gdy na serwerze dzieje się zoo, a ja jestem sam na 20 osób i pozostaje mi siedzieć na sm_ukryj, i wlepiać muty oraz gagi.

image.png.b2026db616ac5c90d9d474b08b1adb4d.png

4.

18 minut temu, mopez napisał:

Jak w takiej sytuacji mogłem nie napisać czegoś w stylu może dasz mu mute?

Zamiast ciągłe pisania rzeczy w stylu "halo admin, gdzie mut, bana mu dajcie", wystarczy !zglos - TO SERIO DZIAŁA I WYSTARCZA. (btw chciałbym kiedyś zobaczyć takie "może dasz mu mute? " z twojej strony 😉

5.

21 minut temu, mopez napisał:

Czy jako admin jb, czy ubt nie mogę dawać wskazówek świezakom bojącym się dać mute?

Co do "świeżaka" to pozwól mi, że nawet nie skomentuje.

Powiedz mi tylko kiedy ci powiedziałem, że nie możesz dawać wskazówek? Wskazówki są naprawdę mile widziane. Trzeba tylko umieć troszkę odróżnić wskazówki od ciągłego nachalnego pisania na czacie jacy to admini są źli, gówniani i do dupy. Skoro ty tak przecież dobrze adminujesz i zawsze wszystko robisz dobrze, nie wyzywasz, nie obrażasz innych, nie ma u ciebie miejsca na czekanie z mutem/gagiem to skąd ta skarga? 

(mogłeś chociaż w tej odpowiedzi wykazać się dojrzałością, ale widzę że i z tym dalej marnie)

Zostawiam ci więc spore pole do popisu i czekam..

• Kocham to! 2

51 minut temu, VexSo napisał:

Fakt, lecz jeśli się wypowiadasz mógłbyś się doinformować i sprawdzić moją "historię" adminowania na AS, jestem w 99% pewien, że w tej kwestii posiadam doświadczenie zdecydowanie większe niż ty.

Mówię tylko i wyłącznie o aktualnym adminie na only mirage, którego masz czwarty dzień. Jeśli faktycznie jesteś tu x lat i masz takie super doświadczenie a ZDECYDOWANIE większe ode mnie - to nie widać.

52 minuty temu, VexSo napisał:

Tutaj poproszę ss,logi lub cokolwiek gdyż nie przypominam sobie sytuacji w której ktoś komuś życzy śmierci a ja na to nie reaguję. Jeśli się do tego nie odniesiesz i nie przedstawisz jakichkolwiek dowodów na to,będzie to = z kłamstwem. (tak tylko żebyś wiedział :) ) 

Nie chce mi się tego szukać - mam lepsze rzeczy do roboty. Jeśli chcesz, możesz nazywać to kłamstwem, oszczerstwem itp itd.  Była sytuacja, że ktoś kogoś wyzywał brak reakcji

53 minuty temu, VexSo napisał:

]3.

Owszem, ponieważ byłem jedynym adminem na serwerze w momencie, gdy działo się pp zbyt wiele rzeczy na raz. Chyba nie zaszkodzi poprosić o pomoc na discordzie, gdy na serwerze dzieje się zoo, a ja jestem sam na 20 osób i pozostaje mi siedzieć na sm_ukryj, i wlepiać muty oraz gagi.

image.png.b2026db616ac5c90d9d474b08b1adb4d.png

20 osób z czego z 5 się odzywa, nie ma nic złego w proszeniu o pomoc, ale skoro masz takie ZDECYDOWANIE większe doświadczenie, jesteś tu bardzo długo, admin też bardzo długo to chyba jesteś w stanie dać mute bez pomocy? czy się myle?

54 minuty temu, VexSo napisał:

.

Zamiast ciągłe pisania rzeczy w stylu "halo admin, gdzie mut, bana mu dajcie", wystarczy !zglos - TO SERIO DZIAŁA I WYSTARCZA. (btw chciałbym kiedyś zobaczyć takie "może dasz mu mute? " z twojej strony 😉

Jeśli cytujesz mnie, to może odwrócimy kota ogonem? Poprosze logi, że tak pisałem, że to nie było w innym tonie i z innym wydźwiękiem? Masz demko? masz logi? Jesli nie, to czemu ode mnie tego wymagasz?

55 minut temu, VexSo napisał:

Powiedz mi tylko kiedy ci powiedziałem, że nie możesz dawać wskazówek? Wskazówki są naprawdę mile widziane. Trzeba tylko umieć troszkę odróżnić wskazówki od ciągłego nachalnego pisania na czacie jacy to admini są źli, gówniani i do dupy. Skoro ty tak przecież dobrze adminujesz i zawsze wszystko robisz dobrze, nie wyzywasz, nie obrażasz innych, nie ma u ciebie miejsca na czekanie z mutem/gagiem to skąd ta skarga? 

Moją wskazówką było w tamtym momencie było to, żebyś nie bał się dawać mute, gdy ktoś wyzywa, prowokuje, grozi

Kto powiedział, że dobrze adminuje? że się nie mylę? że nie wyzywam? że nie obrażam? 
skarga jest na moje "zachowanie" nie na brak mute, gaga/brak reakcji
Bo gag tam był :D
inna sytuacja

Nie jestem robotem - mylę się
ale akurat, jakimś przypadkiem w tym wypadku mam rację ;/

• Smutne. 1

Spam, nie wnosisz nic do skargi (dyskutować możecie gdzieś indziej)

Przez Tomgra,

logi z czat:

Spoiler

L 08/24/2022 - 11:33:06: Chat         | [Ninya] mopez: siema dixit xD
L 08/24/2022 - 11:33:20: Chat         | [Ninja] wylot: na ch*j te "XD"
L 08/24/2022 - 11:33:38: Chat         | [Ninya] mopez: bo lubie
L 08/24/2022 - 11:33:42: Chat         | [Ninya] mopez: a ch*j cie to
L 08/24/2022 - 11:33:46: Chat         | [KBN] ?$Monster$#: filip xd
L 08/24/2022 - 11:33:49: Chat         | [Ninja] wylot: bo jestes dzieciakiem jeszcze
L 08/24/2022 - 11:33:56: Chat         | [Ninya] mopez: no ta
L 08/24/2022 - 11:33:57: Chat         | [Ninya] mopez: i co
L 08/24/2022 - 11:33:57: Chat         | [Ninya] mopez: xd
L 08/24/2022 - 11:34:00: Chat         | [Ninja] wylot: ku*wo je*ana 
L 08/24/2022 - 11:34:04: Chat         | [Ninja] wylot: jak co chuj mnie to
L 08/24/2022 - 11:34:06: Chat         | [Ninya] mopez: moj dziadek tez jest dzieckiem
L 08/24/2022 - 11:34:10: Chat         | [Ninya] mopez: bo mam pra babcie
L 08/24/2022 - 11:34:11: Chat         | [Ninya] mopez: kumasz
L 08/24/2022 - 11:34:19: Chat         | [Ninja] wylot: twoj dziadek lezy pod ziemia
L 08/24/2022 - 11:34:23: Chat         | [Ninja] wylot: pewnie
L 08/24/2022 - 11:34:24: Chat         | [Ninya] mopez: no jeden tak
L 08/24/2022 - 11:34:25: Chat         | [Ninya] mopez: :D
L 08/24/2022 - 11:34:55: Chat         | [Ninja] wylot: napisal ch*j mnie to
L 08/24/2022 - 11:34:58: Chat         | [Ninja] wylot: ch*j ci w dupe wchodzi
L 08/24/2022 - 11:34:59: Chat         | [Ninja] wylot: kumasz
L 08/24/2022 - 11:35:07: Chat         | [Ninja] wylot: no gaguj bo low psycha
L 08/24/2022 - 11:35:18: Chat         | [Ninya] mopez: fakt miekka psycha
L 08/24/2022 - 11:35:23: Team_Chat    | [Ninja] wylot: @sobie tez nadaj
L 08/24/2022 - 11:35:52: Team_Chat    | [Ninja] wylot: @Gaguj siebie za prowokacje tym mopezem
L 08/24/2022 - 11:38:54: Chat         | [KBN] ?$Monster$#: [11:37]wylot:    wklej na chat ze bym zabil tego pier*olonego kujona ze wsi    dzi*ke z kijem

Wylot dostał gaga na 6h za obrazę rodziny/prowokacje (może trochę za długi wg mnie.)

To tak where prowokacja mopeza? nie wiem, a co to braku kultury to chyba jakiś nieśmieszny żart-jedno zdanie z wulgranym słowem 🤣

Reszta treści w skardze nie jest poparta jakimikolwiek dowodami, tak więc jest nieważna.

@ xdar1uNqq odrzut.

Edytowane przez bulimek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności