Rastafari Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Nick: RastafariWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem miłą, bezkonfliktową, kulturalną, aktywną i spokojną osobą. Jestem lubiany przez społeczność jaila, potrafię z każdym się dogadać, mam również dobry kontakt z adminami.Doświadczenie w adminowaniu: Nawet dużeJak długo gram w CS:GO?: 4 lataW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależyLink GT: gtZnajomość SM: 4Link do profilu Steam: steam :DMikrofon: Mutacja głosu: Czy przeczytałem regulamin Admina?: 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 tak ogar poprawi sie wyjalem mu kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 na ogarniasz wiek aktywnosc mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Si Aktywność Miły Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Na +ogar +mily +doswiadczenie mam nadzieje ze bez kijca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Na tak +ogar +bardzo mily +doswiadczony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Na Tak +Kultura +Opanowanie +Doświadczenie +Chęci do pomocy każdemu +Myśli logicznie +Brak kryzysu dorastania ( emocje nie buzują) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi128 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 na tak +doświadczenie +ogarnia +mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 miły chłopak zawsze dzień dobry na klatce mówi na tak +gt +ogarniacha +spoks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 na tak ogar mial admina i byl dobrym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Tak Ogarnia Pomocny Miły Doświadczenie Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 nie oszukjac sie jedna z milszych osob jaka poznalem ta wiek mily ogarnia zna tryb - gra xm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 tak ogarniety czlowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi