DawidF Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) Nick: Dawid F. Nick admina: @ mrstanek Długość bana: Ban permanentny. Data i godzina: 23.08.2022 około 17:50. Serwer: Only mirage Powód bana: cheaty Mapa: Mirage sb: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:71230253&advType=steamid&Submit Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez bulimek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpix75 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Obejrzałem demko i nic nadzwyczajnego nie zaobserwowałem moim zdaniem należy się unban. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrstanek Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Moim zdaniem było to mega podejrzane pickowanie, widziałem dużo osób które są "dobre" w tą gre np. kostek i dla mnie to było mega podejrzane obserwowałem cię dosyć długo i tak stwiedziłem jeśli się pomyliłem to przepraszam i muszę docenić za umiejętności mój błąd. 1 To nie jest rozpiska Przez Tomgra, 25 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Ub brak podejrzanych akcji zbytnio reakcja pochopna z tym banem (widze ze na rozpiske to sie nie doczekam) Odwołanie od bana zostało przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi