Grzechu Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 (edytowane) Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) Przywrócenie na chacie wiadomości radiowych typu "rzucam granat błyskowy" Treść: (co chcesz zaproponować) Przywrócenie na chacie wiadomości radiowych typu "rzucam granat błyskowy", gdy siedzę na serwerze to często napotykam się na "troll" głównie od nowych graczy typu rzucenie smoke na pozycję, którą patrzę lub bezsensowne flashowanie kolegów z drużyny. Fajnie by było gdyby przywrócili takowie wiadomości radiowe (nie wiem jak to się nazywa). Adminom łatwiej by było znaleźć osobę, która trolluje i łatwiej nadać jej bana. Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez Grzechu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Na tak Nie wiem kto byl za pomyslalem usuniecia tego ale najlepiej to wszystko usunac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Na tak Czasami jako admin korzystałem z tych wiadomości na chacie gry żeby łatwiej nadać bana/ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 (edytowane) Na Łatwiej będzie odnaleźć gracza Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez Gracu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Tak Wtf kto to usunął, pewnie nasz senior sourcepawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 ta bo jak nie ma antiflasha to nie ma sensu tego usuwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudabi1 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi