Buldog Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 hej mam kilka propozycji 1. wiekszy nerf svipa - no wedlug mnie svip potrzebuje POTEZNEGO NERFA ja bym z 110 hp zmienił na 200 (zeby te cwaniaki grajace z AWUPY i jakies Kostki co hedy z digla dawaja se nie mysleli ze mają za łatwo) dodatkowy speed Oj tu musi byc duzy NERF speeda najlepiej 200%, bo co jeśli svip kupi negeva? wtedy się bedzie poruszał baaardzo powoli i svip moze sie zirytowac a to sie nie godzi takiej porzadnej sieci serwerow. no i co tam jeszcze maszyna losująca wylosuje hmmm, WIEM, 16k$ na start rundy ( wiem wiem kazdy by chcial wiecej ale Gaben tak ograniczył... 2.Dobra obsada w administracji ( wiem że jest dobrze ale zawsze może być lepiej...) ja proponuje przyjmować na administratorów wiecej graczy takich jak np. xMajkel którzy mają swietny internet swietny mikrofon , w ułamku sekundy potrafia wpisac komende, oraz nie kłamią z wiekiem. jestescie na dobrej drodze! 3. nowy opiekun serwera- jak sie powiedzialo A to trzeba powiedziec B, według mnie opiekun serwera powinien dostosować się poziomem do serwera na którym gra, idealnym członkiem na to stanowisko będzie znany i lubiany zawodnik o nicku PetardA który z pewnoscią dobrze będzie się opiekował serwerem Liczę na pozytywne rozpatrzenie moich propozycji :))) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Trolling Kosz Temat został przeniesiony do kosza. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi