Skocz do zawartości

witam kilka propozycji dla was

Udostępnij

Buldog

Rekomendowane odpowiedzi

hej mam kilka propozycji 

1. wiekszy nerf svipa - no wedlug mnie svip potrzebuje POTEZNEGO NERFA ja bym z 110 hp zmienił na 200 (zeby te cwaniaki grajace z AWUPY i jakies Kostki co hedy z digla dawaja se nie mysleli ze mają za łatwo) dodatkowy speed Oj tu musi byc duzy NERF speeda najlepiej 200%, bo co jeśli svip kupi negeva? wtedy się bedzie poruszał baaardzo powoli i svip moze sie zirytowac a to sie nie godzi takiej porzadnej sieci serwerow. no i co tam jeszcze maszyna losująca wylosuje hmmm, WIEM, 16k$ na start rundy ( wiem wiem kazdy by chcial wiecej  ale Gaben tak ograniczył...

2.Dobra obsada w administracji ( wiem że jest dobrze ale zawsze może być lepiej...) ja proponuje przyjmować na administratorów wiecej graczy takich jak np. xMajkel którzy mają swietny internet swietny mikrofon , w ułamku sekundy potrafia wpisac komende, oraz nie kłamią z wiekiem. jestescie na dobrej drodze!

3. nowy opiekun serwera- jak sie powiedzialo A to trzeba powiedziec B, według mnie opiekun serwera powinien dostosować się poziomem do serwera na którym gra, idealnym członkiem na to stanowisko będzie znany i lubiany zawodnik o nicku PetardA który z pewnoscią dobrze będzie się opiekował serwerem

Liczę na pozytywne rozpatrzenie moich propozycji :)))

• Lubię to! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności