asaso Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) Propozycja: Zwiększenie limitu wagi avataru z 0,204mb do 0.5mb opis: Myślę, że zarówno to jak i limit sygnatur "Wyeliminował" wiele avatarów czy sygnatur, które nie były przesadzone (tzn. jestem za ukróceniem sygnatury np. monstera, ale nie pojedyńczych) Uważam, że 0,5mb to dobra waga pliku, szcegolnie jak na avatar Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez mopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 na gify też można byłoby zwiększyć bo nawet 3 sekundowego gifa nie można wstawić jestem jak najbardziej na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 16 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi