ralfik Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Nick: ralF Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Wydaję mi się że administracji brakuje jeśli chodzi o serwer only mirage. Jest dużo cheaterów a administratorzy nie zawsze są + ja gram prawie że cały czas na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Ciężko mam jakoś to udowodnić ale na wielu serwerach (nie cs) jestem adminem (chodzi mi o inne gry) Jak długo gram w CS:GO?: 1-3 (nie liczę jakoś tego) Ale wydaję mi się że doświadczenie mam jak choćby spojrzy się na mój ss gdzie jest szeryf na mm (8 wygranych z rządu na globale) i dużo strat przez niestety oszustów w grze. (byłby LEM) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zależy, średnio: 8-21 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199246553257/ Mikrofon: Tak (SUPERLUX E205u) Mutacja głosu: Zależy dla kogo. PRAKTYCZNIE: TAK TEORETYCZNIE: TAK (przynajmiej uważa tak większość osób) Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK fajnie jakbym dostał bo gram dosyć długo na serwie, można powiedzieć że 2/3 godzin w cs to granie na serwerze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Brak linku do GT Kosz Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi