nary Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Nick: nary Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Lubie podglądać graczy Doświadczenie w adminowaniu: Administrator, Redaktor, UBTEAM łącznie około 500 godzin Jak długo gram w CS:GO?: 3900GODZIN W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-24 Link GT: Znajomość SM: 9/10 Link do profilu Steam: Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Tak sm wiek doswiadczenie, ale 23 minuty temu, nary napisał: Redaktor Łapałeś cheaterów, czy dawałes muty jako redaktor? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomgra Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Link GT z innej sieci (już usunąłem). Brak linku GT, brak linku do profilu Steam. Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi