#$Monster$# Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/Hannesseyyyy/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) heniohamulec Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) faworka blokowanie kolejki bo byl na poprzedniej noi respi ludzi z dupy Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 20:36 07-08 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) demko facebook runda 0-4 napewno i nie wiem jak poprzednie (0-4 na autku mial focuc na mnie) 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Po pierwsze nikt nie mówił ze mam opuścić kolejka ale później monster powiedział ze mam wyjść więc wyszedłem. A co do respienia ludzi była sytuacja taka ze ct kutry był ze mną w ct dał mi źle informacje co do grzechu wiem go zrepsilem później jednak się okazało że ct był w błędzie i miałem do wyboru ale zabić grzechu lub zrespic osoby więc moją decyzją była taka żeby zrespic ludzi więc powiedziałem żeby osobę które zginęły wpisały fk lecz nie wszyscy wpisali fk i zrepsilem osoby które wpisały fk. I oto taka sytuacja . Teraz, Heniohamulec napisał: Po pierwsze nikt nie mówił ze mam opuścić kolejka ale później monster powiedział ze mam wyjść więc wyszedłem. A co do respienia ludzi była sytuacja taka ze ct kutry był ze mną w ct dał mi źle informacje co do grzechu wiem go zrepsilem później jednak się okazało że ct był w błędzie i miałem do wyboru ale zabić grzechu lub zrespic osoby więc moją decyzją była taka żeby zrespic ludzi więc powiedziałem żeby osobę które zginęły wpisały fk lecz nie wszyscy wpisali fk i zrepsilem osoby które wpisały fk. I oto taka sytuacja . Plus fokus na autku oddałeś szały w moim stronę a już rozpocząłem zabawę wiem po prostu miałem fokus na cb żeby cię zabić mogłem przerwać i zabić się z ak 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Faworyzacja ze strony henia wystąpiła, np. zrespił tylko 2 osoby (tj. monster i meow) pomimo, że więcej osób było martwych Na autku zfocusowal się na monstera, bo próbował się zbuntowac (?) Przy okazji focusujac się na graczu obok monstera olewając reszte Nie blokował kolejki, bo jak ktoś mu powiedział żeby wyszedł - wyszedł pod koniec tej rundy Jeśli chodzi o błąd komunikacyjny w respieniu grzecha, deputy powiedział ,, nie jest do respa" a heniu zrespił go, twierdząc, że tak usłyszał@ Heniohamulec jak prowadzisz, mów wyraźniej i nie baituj co 2 słowo - oglądałem 3 razy runde zeby zrozumieć dokladne polecenia Nie zdecydowałem się na standardową rozpiskę, bo sytuacja była bardzo niejasna, a wszystko nakładało się na siebie. Szier mute 240 rasizm, prowokacja Xxkacperek2007xx ctban 120 podrzucanie broni tt'ką, faworyzacja Henio ctban 120 faworyzacja, niekreatywne prowadzenie Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi