Jasiok Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Nick : ★Jasiok★Imię : JanWiek : 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT? : Dlaczego ja powinienem zostać UBT? Jestem osobą którą jak ma rangę na forum/serwerze i musi coś zrobić to to robię natychmiast. Jestem osobą : asertywną, dokładną, pracowitą, lojalną i ambitną. Fakt gracze mogą mnie nie lubić za moje wcześniejsze zachowanie na JB, ale je poprawiłem. Jeśli bym dostał UBT nikogo bym nie faworyzował i nie był bym po kogoś stronie. W ostatnim czasie mam dużo czasu na sprawdzanie demek i rozpisywanie ich. Mam też duże doświadczenie na serwerze [JB] z którego pochodzi najwięcej skarg ponad 90%. Ponad 100 dni temu dostałem Vac Bana na konto lecz to nie przeszkadza w byciu UnBan Team, też nic nie ma w regulaminie UnBan Team o blokadzie vac. Już długo gram na tej serwerowni i bardzo chciałbym dostać szansę na wykazanie się.Doświadczenie w ocenianiu demek : Pełniłem funkcję admina na najaktywniejszym serwerze [JB]. Oceniałem niektóre demka, które wysyłali mi gracze [JB] na pv i nadawałem kary. Więc doświadczenie w ocenianiu demek 7,5/10.Jak długo gram w CS:GO? : 5 lat.Ile czasu poświęcam forum dziennie : 1/2h, ale wbijam tak co godzinę żeby patrzeć podania, skargi itd.Znajomość SM : 5/10.Link do profilu steam : Steam Kontakt : discord, forum, steam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Oczywiście ze nie modulator nie ogar vac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Trzeba dać tradycyjnie na nie z uwagi na modulator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xhnnn Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Na nie Modulator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Ostatnio dostałeś vac co jest dużym powodem do odrzucenia. Twoje zachowanie też nie jest dosyć średnie. Są też plusy takie jak: w miarę doświadczenie/wiek/fajne podanie ale ogólnie rzecz biorąc jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) 58 minut temu, #$Monster$# napisał: modulator 34 minuty temu, Australia napisał: Trzeba dać tradycyjnie na nie z uwagi na modulator 12 minut temu, xhnnn napisał: Na nie Modulator czemu wy jesteście takimi wykrętami, chłop przeszedł mutację przez ten czas bo mi wysyłał głosówke na messengerze żyjecie 2k20 XDDDDD Można dać szansę (Tak) +ogar +chęci +podanie klip polecam dla tych co nie wierzą xD Timeline 1.mov Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Grzechu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Nie menatal modulator 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Na nie Zachowanie, vac, modulator, to tylko 3 z kilku powodow dlaczego jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi