Skocz do zawartości

[Odrzucone] Szybszy od Blumka? Podanie na UnBanTeam

Udostępnij

Jasiok

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : ★Jasiok★
Imię : Jan
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT? : Dlaczego ja powinienem zostać UBT? Jestem osobą którą jak ma rangę na forum/serwerze i musi coś zrobić to to robię natychmiast. Jestem osobą : asertywną, dokładną, pracowitą, lojalną i ambitną. Fakt gracze mogą mnie nie lubić za moje wcześniejsze zachowanie na JB, ale je poprawiłem. Jeśli bym dostał UBT nikogo bym nie faworyzował i nie był bym po kogoś stronie. W ostatnim czasie mam dużo czasu na sprawdzanie demek i rozpisywanie ich. Mam też duże doświadczenie na serwerze [JB] z którego pochodzi najwięcej skarg ponad 90%. Ponad 100 dni temu dostałem Vac Bana na konto lecz to nie przeszkadza w byciu UnBan Team, też nic nie ma w regulaminie UnBan Team o blokadzie vac. Już długo gram na tej serwerowni i bardzo chciałbym dostać szansę na wykazanie się.
Doświadczenie w ocenianiu demek : Pełniłem funkcję admina na najaktywniejszym serwerze [JB]. Oceniałem niektóre demka, które wysyłali mi gracze [JB] na pv i nadawałem kary. Więc doświadczenie w ocenianiu demek 7,5/10.
Jak długo gram w CS:GO? :  5 lat.
Ile czasu poświęcam forum dziennie : 1/2h, ale wbijam tak co godzinę żeby patrzeć podania, skargi itd.
Znajomość SM : 5/10.
Link do profilu steam : Steam

Kontakt : discord, forum, steam. 

• WOW MEGA! 2

58 minut temu, #$Monster$# napisał:

modulator

34 minuty temu, Australia napisał:

Trzeba dać tradycyjnie na nie z uwagi na modulator

12 minut temu, xhnnn napisał:

Na nie 

Modulator 

czemu wy jesteście takimi wykrętami, chłop przeszedł mutację przez ten czas bo mi wysyłał głosówke na messengerze 

żyjecie 2k20 XDDDDD

Można dać szansę (Tak)

+ogar

+chęci
+podanie

klip polecam dla tych co nie wierzą xD

Edytowane przez Grzechu
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności