Australia Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/australiaaa/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/KartonToGigaKox Nick oskarżonego: ♥ TarTuniko ♥ Opis sytuacji: pierwsza mapa slayyuje mnie z dupy, to by jeszcze przeszło, ale na nastepnej mapie respi się bo uważa, że faworyzuje gracza "maciek", celowo gada cały czas tak żebym nie mógł prowadzić. Po tym jak go kicknąłem slayuje mnie. Z takim zachowaniem to do przedszkola, a nie do adminów Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 19:37:28 1.08 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) ba_arizona (gdzieś ostatnie 5 minut mapy), jb_corruption_v3o (gdzieś piąta runda) 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) Ba_arizona Spoiler 25:40 Tartuniko kickuje Australię Do końca mapy nie było żadnego slaya/kolejnego kicka Jb_coruption Spoiler 13:43 TarTuniko zostaje zabity za posiadanie broni 13:47 gracz ,, Maciek" przez przypadek podnosi bron, która wypadła z tuniko Warden mówi, żeby ją wyrzucił 13:55 tartuniko respi się, powtarzając kilka razy ,, faworka" i zostaje zabity 14:10 tartuniko respi się po raz drugi i nastaje wymiana zdań ( admini się prowokują) 14.40 Taratuniko przerywa Australii podczas wydawania polecen 15.02 australia kickuje tuniko z serwera 15:40 tuniko wchodzi i slay'uje Australię (był wardenem) 16:00 Australia wychodzi prowokując tuniko TarTuniko wykazał się infantylnym zachowaniem podczas tych map. Adminów zostawiam ofc dla @ xdar1uNqq Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez mopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi