Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina Hikoki;w;

Udostępnij

samayster

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/profiles/76561199013125175/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/coreee99/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Hikoki
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) sytuacja wygląda tak ze od paru dobrych dni grupa graczy obraza mnie moja rodzine w wyniku czego odpowiadam przez co wynika kłótnia przy ktorej najczesniej wpisuje calla reportuje i nie odzywam sie przez jakis czas nie mam pojecia czemu tak jest moze dlatego ze da sie mnie szybko odpalic dzisiaj grając godzina okolo 13:30 wchodzi admin na serwer 2 osoby dostaly mute za obraze chyba 240 minut nie jestem pewnien nastepnie ja 4320 minut co do bana nie mam zastrzerzen tylko nie rozumiem czemu nie dostali takiej samej dlugosci tego bana nastepnie gracz Moesty jak zawsze zaczyna obrazac mi rodzine okolo 3 razy admin ten byl obecny na serwerze napisałem na u@ czemu on gaga nie dostanie za to ? gdy jednym z moich powodow bylo wlasnie to  admin ostrzegl go i wyszedl ja nie dostalem zadnego upomnienia nastepnie godzina okolo 15 pytam sie tego admina czy ma jakis dowód na to co robilem bo szczerze wiem o co chodzi ale napewno nie robilem tego od tak wiec chcialem zobaczyc i zaznaczyc ze gracz robil to samo odpowiedzial ze mam napisac skarge to sie dowiem cos talkiego wiec pisze oczywiscie chcialbym rpzeprosic jesly wydaje sie to chamskie ale chialbym sie dowiedziec czemu 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)Jailbreak

Data i godzina zdarzenia:pierwsza sytuacja 13:30 druga 15:00

Zostaliscie ukarani za mape jb_mountaincraft_v6, ty jako jeden z trzech graczy byles najbardziej toksyczny akutalnie na serwerze tzn. przez dobre 3 rundy caly czas kogos wyzywales prowokowales obrazales rowniez ich wraz z rodzina, dali sie sprowokowac oraz obrazali ciebie. Po czym oni przystopowali zaczales prowokowac ziko, powiedziales ze bys mu zajebal i moga razem zbic piatke z novu. Tak jak napisalem wyzej byles najbardziej toksyczna osoba dlatego masz taka kare a nie inna 

Tutaj pare przykładowych klipów z tej mapki (sorki za jakosc)

Edit : Tutaj ss twoich ostatnich mutów, wszystkie sa Obraze, Prowokowanie oraz Zyczenie smierci. Comms codziennie za to samo? Imponujace
image.thumb.png.f5986c75a29d57cfab7d049415171cf8.png

Edytowane przez smurfikkk
  • Haha! 1

12 minut temu, smurfikkk napisał:

Zostaliscie ukarani za mape jb_mountaincraft_v6, ty jako jeden z trzech graczy byles najbardziej toksyczny akutalnie na serwerze tzn. przez dobre 3 rundy caly czas kogos wyzywales prowokowales obrazales rowniez ich wraz z rodzina, dali sie sprowokowac oraz obrazali ciebie. Po czym oni przystopowali zaczales prowokowac ziko, powiedziales ze bys mu zajebal i moga razem zbic piatke z novu. Tak jak napisalem wyzej byles najbardziej toksyczna osoba dlatego masz taka kare a nie inna 

Tutaj pare przykładowych klipów z tej mapki (sorki za jakosc)

Edit : Tutaj ss twoich ostatnich mutów, wszystkie sa Obraze, Prowokowanie oraz Zyczenie smierci. Comms codziennie za to samo? Imponujace
image.thumb.png.f5986c75a29d57cfab7d049415171cf8.png

wiekszość tez od ciebie i nie kazde za obraze :c 

+ mowie ban okej chodzi o faworke w strone moestego gdzie zaczal dokladnie to soamo co ja rano 

Admin @ smurfikkkobejrzał sobie demko z mapy jb_mountaincraft_v6 i rozdał kary które niekoniecznie są słuszne. Rozbieżność pomiędzy mutem na 4h dla novu oraz moestego a mutem dla sQerU na 3dni jest ewidentnie za duża, patrząc na to ze zachowanie owych trzech panów na serwerze było identyczne. 

Jako że kara tej dwójki już wygasła, Squeru dostaje unmute ze względu na nieco faworyzujące podejście (wszyscy we trójkę powinni dostać takiego samego commsa), natomiast jeżeli takie sytuację będą się powtarzać kary będą dłuższe.

@ xdar1uNqqdecyzja co do admina dla ciebie. rozpiski nie daje ze względu na to że byłoby zbyt dużo do pisania (na serwerze był po prostu giga młyn i w każdej minucie się coś działo).

• Smutne. 1
  • Haha! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności