Novu Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) lubie nagie kobiety a wy? Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561199021493571/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ Zdziarski Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Nie wykonal zyczenia jako ct (wlaczyl abh, kiedy go nie bylo w zyczeniu) Pozniej odnosil sie do mojego jednego wyzwiska na chacie i cytuje "tepa dzido i dziwka to nie jestem ja tylko twoja ma.. (nie dokonczyl ale przekaz jest jasny) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 23:40 (po 10 rundzie ogladac demko, az crayzies wyszedl z serwa) Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) jb_desert_fortres_v9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdziarski Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Zaczełeś wyzywać i piszesz skarge bo ktoś cię obraził? Skoro nie pasowało abh dla gracza który miał życzenie dlaczego piszesz skarge za niego? Edytowane 3 Lipca 2022 przez Zdziarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 3 Lipca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Admin przyznał się do zaistniałej sytuacji, więc nie potrzebuję logów. Wykazał się brakiem kultury i dojrzałości. Nie potrzebuję takich osób w administracji. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi