hedgiee Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nick:hedgiee Nick admina: Prawdopodobnie Bxcl ale moge sie mylic bo chyba poszedl z konsoli Długość bana: permamentny Data i godzina: 2022-07-03 22:39 Serwer: Retakes #1 Powód bana:Wallhack Mapa:de_cache Grałem se na luzie ze znajomym pod wieczór na dobicie na retakes #1 gdy nagle po 2 +/- mapach dostalem bana rzekomo za wallhack którego tak naprawdę nie posiadam a średnio widzę dostawanie bana za skilla a tak na serio to w jakikolwiek sposób mogę udowodnić ze nic nie posiadam i poprostu chciałem wejść przeszlifować formę i pamięć mięśniowa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 (edytowane) @ bXclrozpiska demka Edytowane 4 Lipca 2022 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bXcl Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Po obejrzeniu dwóch demek stwierdzam że się pomyliłem i gracz jest czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Ub przyjmuje @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi