Dzwiedz Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: Dzwiedz i gram jedynie na serwerze HNS (hide and seek). Lat mam aktualnie 15. A wiec tak, jak pisalem wyzej mam 15 lat i ubieglego roku okolo w lipcu napotkalem sie na wasz serwer, najbardziej zainteresowal mnie hide and seek bo zwyczajnie w swiecie go lubie i dobrze znam ten tryb i moge komus pomoc wiec probuje swoich sil i moze sie uda :D. W cs'ie nie mialem nigdy admina lecz w innych grach typu minecraft badz na roznych serwerach discord juz tak. Aktualnie mam ponad 800 godzin w cs'ie i duza czesc to wlasnie hns i gram w cs'a od ledwo ponad 2 lat. Zaleznie od dnia aktualnie sa wakacje wiec duzo, najczesciej gdzies od 10-12 do okolo 22-23 ale to zalezy czy mam czas. Aktualny GT- https://www.gametracker.com/player/%5BKNURY%5D%20Dzwiedz/54.38.135.239:30040/ GT z poprzedniego gangu- https://www.gametracker.com/player/[KAT] Dzwiedz/54.38.135.239:30040/ Znam SM dobrze, mam rozpiske najwazniejszych komend wrazie czego. (2/10 - Domino) https://steamcommunity.com/profiles/76561199211614140/ Mikrofon oczywiscie ze mam, gdybym nie mial to bym tak naprawde nie probowal nawet pisac te podanie. Mutacja glosu: W trakcie. (moim zdaniem jest - DOMINO) Czy przeczytalem regulamin Admina? Odpowiedz jest prosta, oczywiscie ze tak, zalezy mi na tym zeby sie dostac do administracji tego serwera Edytowane 28 Czerwca 2022 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Na Nie -jesteś lekko odklejony tak szczerze a jak nie ma adminów to ci odpi*rdala -nie ogarniasz -ratio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Tak aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Na +/- Aktywność -wiek -sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Na tak Aktywny Szansę zawsze można dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charlie Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Na Nie -Brak Mutacji -odklejki -Jak nie ma adm to i tak zwracasz się z prośbą o walutę serwera 🤨 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wylocik Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Na tak +aktywnosc +/-sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Nie Po 1 i najważniejsze jest to typowy dzieciak co płacze o jedno wyzwisko/przekleństwo. Same podanie pokazuje iż jest odklejka. Jest w grupie ludzi, która ma mentalnie 12 lat i myśli że jest dobra w tego hajdensika, ale ja jestem lepszy i ich to boli. -Nabijarka commsow Btw. Wiecie że to będzie przyjęte xdd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danix1111 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 na tak + aktywnosc + jest pomocny + iest czesto aktywny na serwie mozna dac szanse na 2 miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwumiesięczny okres próbny. Edytowane 2 Lipca 2022 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi