Grzechu Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) Możliwość zastąpienia tagu drużynowego "SVIP" i "VIP" swoim własnym tagiem. Treść: (co chcesz zaproponować) Możliwość zastąpienia tagu drużynowego "SVIP" i "VIP" swoim własnym tagiem. Dużo osób się mnie pyta jak to zrobić po czym nie dostaje ode mnie odpowiedzi a dodanie go na TAB to nie jest żadne urozmaicenie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 13 minut temu, Grzechu napisał: Możliwość zastąpienia tagu drużynowego "SVIP" i "VIP" swoim własnym tagiem. Dużo osób się mnie pyta jak to zrobić po czym nie dostaje po mnie odpowiedzi a dodanie go jako tag drużynowy to nie jest żadne urozmaicenie xd. Może trzeba w końcu nauczyć sie czytelnie pisać xd? Jeżeli chodzi o customowy tag na tabie, to na nie Zara by się znaleźli śmieszki z nwordami jak na czacie lmfao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 27 Czerwca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, blumek napisał: Jeżeli chodzi o customowy tag na tabie, to na nie Zara by się znaleźli śmieszki z nwordami jak na czacie lmfao Na to zjawisko akurat jest "paragraf" w taryfikaforze. Wydaję mi się, że nie jest to jakoś bardzo potrzebne, bo i tak ludzie to obchodzą(np. Lord Lancelot), więc chętni by musieli tylko ogarnąć sposób. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 16 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi