MaciusNo1 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nick: Maciuś Nick admina: Adaś ArenaSkilla.pl Długość bana: permamentny Data i godzina: 2022-06-26 22:54 Serwer: de_mirage Powód bana: Wallhack Mapa: de_mirage Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 @ Tetsuyarozpiska demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Rozpiska: 0:51 Gracz patrzy w rampę, natomiast jak mógł zobaczyć w rogu monitora podchodzili do wyjścia z pałaców, gdzie nagle się odwrócił w pałace. Nie mógł ich usłyszeć, wszyscy szli na shifcie. 2:24 Gracz wcelowuje się przez ścianę 7:27 idealne celowanie przez smoke 8:00 gość wpatrzony w pałace, gdzie większość graczy na midzie i uproczywie czeka na gracza, który podchodzi do wyjścia z pałaców 8:20 gracz widzi, że podchodzi górą mida, natomiast gdy nie zdążył wychylić terrorysta z góry już wychylał z dołu i zmienił nagle celowanie na dół /\ Po tej akcji dostał ode mnie bana. Podsumowując gracz, który posiada 10-letniego weterana nie potrafi się poruszać w trakcie rozgrywki, jego movement jest na poziomie silvera. Nie potrafi rzucać większości granatów, a na pewno żadnego nie pokazał. Według mnie próbował się kryć z wallhackiem, natomiast jednak mu to nie wyszło. --- Po delikatnej konwersacji z graczem na chacie dowiedziałem się, że niby ma 31 lat, gdzie nie potrafił zachować ortografii na chacie. Nie posiadał dodatkowo mikrofonu, nie odezwał się ani razu. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez Tetsuya 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Brak ub @ Moderator Odrzucone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi