TDM Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Nick: jb TDM Wiek: 13 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem odpowiedzialny, Jestem grzeczny Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: 924h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczorem , popołudniu Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/TDM/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4 Link do profilu Steam: Społeczność Steam :: https://steamcommunity.com/profiles/76561198931216907 Mikrofon: (Tak/Nie)tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 na tak okres próbny -+wiek -sb +-gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Na nie -wiek -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdziarski Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na nie -Mutacja -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 na nie za krotko grasz na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 nie nie ogar wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 nie -wiek -kasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 NIE -mutacja -wiek -nie pełne podanie -nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
applauz Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na nie -wiek -za malo ogarniasz -lubisz naduzywac i prowokowac innych -mutacja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 18 Czerwca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi