Gru88YY Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Gru88YY Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Myślę że się nadaje na admina nawet dużo gram na tym serwerze a dodatkowy admin zawsze sie przyda. wiem że jest paru adminów niektórych nawet dobrze znam ale nie zawsze są oni do dyspozycji. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Pierwszy raz admina miałem w cs 1.6 . Nastepnie miałem w csgo na serwerze typu 1vs1 i only dust2 (będzie łaczy czas ok 4miesiace) Jak długo gram w CS:GO?: 7latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Bardziej wieczorowych godzinach Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/Gru88YY/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: (Skala określona w poniżej) 6/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197960763509/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Podmieniłem link GT na poprawny Przez Tomgra, 11 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 na tak +aktywność +mutacja +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feeejmiorr Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 na ta +aktywność +wiek -troche za dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 na tak +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Natak wiek aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 na tak aktywny ogarnięty dodatkowy admin nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Tak wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Tak +wiek +aktywność +SM +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Na Tak +Wiek +sm +/- doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Na Tak +Wiek +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToruT Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) Admin nadany Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 16 Czerwca 2022 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi