Skocz do zawartości

[Rozwiązane] "Czitujesz" znowu...

Udostępnij

GBM

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: GOD BLESS ME
Nick admina: VAC_miodeQ
Długość bana: Permamentny
Data i godzina: 29-03-2019, około 21:15

Serwer: CSGO MOD
Powód bana: Czitujesz
Mapa: De_dust2

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: VAC_miodeQ
[AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Czitujesz'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:215652705'
[AMXBans] Your IP: '91.192.89.172'
[AMXBans] Banned Nickname: GOD BLESS ME
[AMXBans] ======================================

8 minut temu, Helix2213 napisał:

Byłem przy sytuacji, graczowi strasznie trząsł sie celownik podczas strzelania oraz jak strzelał z digielka to jak by wgl nie miał rozrzutu albo mial strasznie mały. dla mnie gracz coś miał i można to zobaczyć na dowolnych jego zabójstwach na mapie de_dust2.

Nie wiem czy mi w to uwierzysz, ale nie musisz.. Gram na zyebanej myszce o okrutnej czułości, a i jeszcze do tego ręce mi się trzęsą XD No, ale dobra wiem jak to brzmi, nie musisz w to wierzyć.

• Haha! 1

LINK DO HLTV: http://733168.node34.pukawka.pl/hltv-1903292108-de_dust2-1553890080-1553891280.zip

Czasy podejrzanych akcji :od  1:09 do 1:12     gracz  nie miał rozrzutu  podczas używania broni Deagle   możemy to zaopserwować także tu :                                 

-   od 1:55 do 1:58

- od 2:13 do 2:16  

- od 2:30 do 2:34 

VAC_MIODEK.png

• Lubię to! 2
  • Smutne. 1

1 minutę temu, VAC_miodeQ napisał:

LINK DO HLTV: http://733168.node34.pukawka.pl/hltv-1903292108-de_dust2-1553890080-1553891280.zip

Czasy podejrzanych akcji :od  1:09 do 1:12     gracz  nie miał rozrzutu  podczas używania broni Deagle   możemy to zaopserwować także tu :                                 

-   od 1:55 do 1:58

- od 2:13 do 2:16  

- od 2:30 do 2:34 

VAC_MIODEK.png

To skoro nie miałem rozrzutu to w jaki sposób przypadkowy HS mi siadł kiedy strzeliłem obok przeciwnika? Żenada..

0:26-0:33 - dziwne ruchy celownika na przeciwniku, nie ciulowa myszka tylko ciulowy aim

1:05-1:22 - 3 glowy z dupy wziete, nawet do nich nie celowales dokladnie

1:53-2:37 - kolejne no skill glowy z dupy, dziwne ruchy celownika

5:55- odwraca sie z gali na dlugą, celownik zaczyna sie trzasc i zabija przeciwnika

6:35- to samo co wyżej

i potem dostal bana najwidoczniej bo nie widac go juz na serwerze

grasz na jakims niewykrywalnym aimie, ktory wspomaga celowanie

co do reszty, ruszasz sie jak jakis usseles co gra 2 dni w csa, 0 jakiego kolwiek movementu

jestes spalony wiec sie nie tlumacz ze masz jakies problemy z myszka i sensivity bo robisz debila z siebie

Edytowane przez Nice One
  • Lubię to! 4
  • WOW MEGA! 1

W dniu 29.03.2019 o 22:01, Nice One napisał:

0:26-0:33 - dziwne ruchy celownika na przeciwniku, nie ciulowa myszka tylko ciulowy aim

1:05-1:22 - 3 glowy z dupy wziete, nawet do nich nie celowales dokladnie

1:53-2:37 - kolejne no skill glowy z dupy, dziwne ruchy celownika

5:55- odwraca sie z gali na dlugą, celownik zaczyna sie trzasc i zabija przeciwnika

6:35- to samo co wyżej

i potem dostal bana najwidoczniej bo nie widac go juz na serwerze

grasz na jakims niewykrywalnym aimie, ktory wspomaga celowanie

co do reszty, ruszasz sie jak jakis usseles co gra 2 dni w csa, 0 jakiego kolwiek movementu

jestes spalony wiec sie nie tlumacz ze masz jakies problemy z myszka i sensivity bo robisz debila z siebie

Nie wiem co Ty człowieku widzisz złego w tym, że gram jak zero i weszło mi tu kilka przypadkowych fragów.

Ruchy celownika? Normalne są, kilka razy myszka mi zadrżała, albo ręka, bo "panika gejming" - jeszcze jeśli chodzi o te ruchy to jeśli bym coś miał to chyba by mi celownik latał ciągle, co?

Jeśli chodzi o to ile gram w CS-a to gram od 2009 roku z tym, że wróciłem do gry po dłuższej przerwie (około 3 lata) i to wygląda tak jakbym próbował coś grać, ale nie zawsze mi to wychodzi.

Co do tego kto robi z siebie "debila" to wydaje mi się, że Ty, bo "Zasłużony" i "Admin" nie powinien używać takich słów w stosunku do innych.

W dniu 29.03.2019 o 22:03, neo napisał:

miałem pisać ze można tak dobrze sobie skonfigurować aima ale kolega już to napisał 

Nie mam co robić tylko aimy konfigurować ziomek, jeszcze żebym się na tym znał czy coś

W dniu 30.03.2019 o 14:52, VAC_KondiBoy napisał:

potwierdzam  i jestem swiadkiem zdarzenia 

Cieszę się bardzo, że tańczysz jak Ci kumple zagrają

----

Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, grałem bez żadnych gówien na okrutnej myszce, po 3 latach przerwy i w dodatku bez dzwięku akurat wtedy.

Wszystko co ugrałem na tym demku to czysty fart, zresztą CS to gra, w której nie tylko umiejętności się liczą, bo jak ktoś ma szczęście i trochę mózgu to porobi pro playerów.

Czekam na werdykt - dodam jeszcze, że w przypadku, gdy jednak nie otrzymam UB to i tak na sieci pozostanę, bo podoba mi się atmosfera jaka tu panuje poza "małymi" wyjątkami.

Pozdrawiam :)

53 minuty temu, GOD BLESS ME napisał:

Nie wiem co Ty człowieku widzisz złego w tym, że gram jak zero i weszło mi tu kilka przypadkowych fragów.

Ruchy celownika? Normalne są, kilka razy myszka mi zadrżała, albo ręka, bo "panika gejming" - jeszcze jeśli chodzi o te ruchy to jeśli bym coś miał to chyba by mi celownik latał ciągle, co?

Jeśli chodzi o to ile gram w CS-a to gram od 2009 roku z tym, że wróciłem do gry po dłuższej przerwie (około 3 lata) i to wygląda tak jakbym próbował coś grać, ale nie zawsze mi to wychodzi.

Co do tego kto robi z siebie "debila" to wydaje mi się, że Ty, bo "Zasłużony" i "Admin" nie powinien używać takich słów w stosunku do innych.

Nie mam co robić tylko aimy konfigurować ziomek, jeszcze żebym się na tym znał czy coś

Cieszę się bardzo, że tańczysz jak Ci kumple zagrają

----

Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, grałem bez żadnych gówien na okrutnej myszce, po 3 latach przerwy i w dodatku bez dzwięku akurat wtedy.

Wszystko co ugrałem na tym demku to czysty fart, zresztą CS to gra, w której nie tylko umiejętności się liczą, bo jak ktoś ma szczęście i trochę mózgu to porobi pro playerów.

Czekam na werdykt - dodam jeszcze, że w przypadku, gdy jednak nie otrzymam UB to i tak na sieci pozostanę, bo podoba mi się atmosfera jaka tu panuje poza "małymi" wyjątkami.

Pozdrawiam :)

Nie no to jakaś parodia człowieka każdy kto obejrzy demko to zauważy że to nie jest panica gaming to zwykłe wspomaganie celowania, i to co chwil i jak można nazwać panica gaming gdy patrzysz w gale i ktos wychodzi nawet nie wyskakuje i tak co rundę. I co to zmienia że tyle grasz w csa no co????? jak ktoś gra 15 lat w csa to co ma zablokowane strony z czitami? To ty robisz z siebie idiote i nie wiadomo kogo to już jest narcyzm i to udowadniasz tekstami "bo pewnie nie raz będę pisał odwołanie" gościu zanim prawdopodobnie nic nie miałeś byłeś w stanie kampic cała mape a jak już przerzucili cie do strony atakującej to wyszedłes taki jesteś dobry w tą grę. A to w dodatku dziwne tylko wtedy kiedy cie zbanowaliśmy tak ci sie trząsł celownik, rozrzutu prawie wgl a wcześniej ci sie nie trzęsło i miałes chyba normalny rozrzut i co nagle z dnia na dzien choroba parkinsona i rączka lata od sciany do sciany i same lucky banie wchodzą no nwm jeżeli ktoś obejrzy tą cała mape na ktorej bana dostałeś to nie wiem co musiałby wypić żeby stwierdzić że to normalne odruchy celownika a te banie z digielka to wszystkie lycky były i każdy strzał leciał prawie punkt( dodam że tych bani z digielka było dużo, w rozpiskach jest podane tylko kilka z nich).Skończ już ten kabaret w stylu monty pythona bo to jest już żałosne.

Edytowane przez Helix2213
  • Haha! 1

W dniu 29.03.2019 o 22:01, Nice One napisał:

0:26-0:33 - dziwne ruchy celownika na przeciwniku, nie ciulowa myszka tylko ciulowy aim               // Zgadza się, ciulowy aim. Tylko, że to jest ludzki aim kogoś, kto grał w fps'y o innym stylu. W dodatku jego reakcje są całkiem wolne, innymi słowy - normalne, bardzo przeciętne.

1:05-1:22 - 3 glowy z dupy wziete, nawet do nich nie celowales dokladnie                                      // Demolag (1 do 3 sekund O.o), celownik był na głowach jak weźmiesz pod uwagę opóźnienie wynikające z hltv.

1:53-2:37 - kolejne no skill glowy z dupy, dziwne ruchy celownika                                                  // Znowu.. Dziwnie to wygląda przez opóźnienie, ale 2 fragi złapał za free, bo go nie widzieli, a kolejny wpadł za to, że gość mu wbiegł sam pod celownik, więc głowy to nie z dupy, tylko z prezentu wyciągnął.

5:55- odwraca sie z gali na dlugą, celownik zaczyna sie trzasc i zabija przeciwnika                       // Dobra, ja wiem że mu nie wierzycie itp, ale BARDZO często na cod modach widziałem takie same "trzęsienie się" celownika (flicki) u snajperów (na ogół słabych/przeciętnych/nowych), które przechodzi mu jeszcze na deagla (tłumaczy to trzęsienie się celownika ogółem). Fragi są tak czy inaczej normalne.

6:35- to samo co wyżej                                                                                                                 // Tak samo, jak wyżej tylko, że tu jeszcze pudłuje :OMEGALUL:

co do reszty, ruszasz sie jak jakis usseles co gra 2 dni w csa, 0 jakiegokolwiek movementu       // W movement nie chce mi się wchodzić, bo po wierząc 3-letniej przerwie zawsze jest drewniany, pokazał to w międzczasie swoim bhopem, z którego się chociaż pośmiałem. Ale wymaga on nieco poprawek :LUL:

ja się odwołam do tego co Nice napisał, moje wstawki będą poprzedzone //

Wszystko co napisałem krótko:

- przeciętny/słaby refleks

- trzęsienie się celownika to nieudolne flickshoty, aczkolwiek to jest czyste.

- drewniany movement (ale nie do końca, w 1:50 dobrze się ustawia celownikiem w ściane tak, aby model było widać jak najmniej, to dowodzi jego jakiejkolwiek wiedzy o cs'ie, nie jest to do końca sprawa movementu, ale ogarnia się w tej grze jakby nie patrzeć).

- brak wh

- brak aima

Dla mnie jest czysty. Może to przez to, że znam zbyt dużo lepszych graczy, ale gość gra tak, jak przeciętniak po powrocie do tego starocia.

• Haha! 1

1 minutę temu, Acti. napisał:

ja się odwołam do tego co Nice napisał, moje wstawki będą poprzedzone //

Wszystko co napisałem krótko:

- przeciętny/słaby refleks

- trzęsienie się celownika to nieudolne flickshoty, aczkolwiek to jest czyste.

- drewniany movement (ale nie do końca, w 1:50 dobrze się ustawia celownikiem w ściane tak, aby model było widać jak najmniej, to dowodzi jego jakiejkolwiek wiedzy o cs'ie, nie jest to do końca sprawa movementu, ale ogarnia się w tej grze jakby nie patrzeć).

- brak wh

- brak aima

Dla mnie jest czysty. Może to przez to, że znam zbyt dużo lepszych graczy, ale gość gra tak, jak przeciętniak po powrocie do tego starocia.

acti a jak odniesiesz się do headów z digla? wszystkie lucky? 

Chciałbym się jeszcze odnieś skoro acti twierdzi że czysty. 

od 0:28 do 0:34 Akcja rozgrywana na gali strzały blessa szły strasznie celnie nawet w biegu nie jeden tam jest sytacja że tt biegnie od strony blessa w lewo a bless prawie w biegu oddaje 2 strzały prawie idealnie w głowe (trafiły lekko pod głową) i to nie jedyna taka akcja

od 1:06 bless zeskoczył z gali i w ruchu na ct strzelił idealną głowe (kolejne lucky?)

chwile po od 1.10 do 1.12 gracz strzelil 2 szybkie strzały z digla które znów wleciały idealnie, 1 strzal trafil lekko pod glowa a 2 juz idealnie w nia

od 2:10 do 2:16 też idealnie zostały trafione 2 banie( radze zobaczyć na zachowanie rozrzutu broni, wyglądał w tej akcji jak nieźle ograniczony)

od 2:30 do 2:34 też wszystko idealnie trafione no digielek trafiał prawie wszystko idealnie punkt gdzie był srodek celownika

Zgadza sie wh to w 100% nie jest, aim nwm może źle skonfigurowany tak jak nice napisał tego nwm ale jak dla mnie ograniczenie rozrzutu tu było może nie całkowite ale częsciowo było

Edytowane przez Helix2213
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności