GBM Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Nick: GOD BLESS ME Nick admina: VAC_miodeQ Długość bana: Permamentny Data i godzina: 29-03-2019, około 21:15 Serwer: CSGO MOD Powód bana: Czitujesz Mapa: De_dust2 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: VAC_miodeQ [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:215652705' [AMXBans] Your IP: '91.192.89.172' [AMXBans] Banned Nickname: GOD BLESS ME [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 @ VAC_miodeQ Proszę o rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Byłem przy sytuacji, graczowi strasznie trząsł sie celownik podczas strzelania oraz jak strzelał z digielka to jak by wgl nie miał rozrzutu albo mial strasznie mały. dla mnie gracz coś miał i można to zobaczyć na dowolnych jego zabójstwach na mapie de_dust2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAC_miodeQ Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Admin NEO Też może to potwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 29 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Teraz, VAC_miodeQ napisał: Admin NEO Też może to potwierdzić Masz rozpisać demko... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 8 minut temu, Helix2213 napisał: Byłem przy sytuacji, graczowi strasznie trząsł sie celownik podczas strzelania oraz jak strzelał z digielka to jak by wgl nie miał rozrzutu albo mial strasznie mały. dla mnie gracz coś miał i można to zobaczyć na dowolnych jego zabójstwach na mapie de_dust2. Nie wiem czy mi w to uwierzysz, ale nie musisz.. Gram na zyebanej myszce o okrutnej czułości, a i jeszcze do tego ręce mi się trzęsą XD No, ale dobra wiem jak to brzmi, nie musisz w to wierzyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Ja rozpisze demko od minuty 1:09 do 1:12 gracz jak by nie miał rozrzutu tak samo jak w min: od 1:55 do 1:58 od 2:13 do 2:16 od 2:30 do 2:34 Wszystkie te sytuacje wyglądały jak by gracz prawie rozrzutu nie mial w digielku. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Potwierdzam wszystko co napisał @Helix2213 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAC_miodeQ Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 LINK DO HLTV: http://733168.node34.pukawka.pl/hltv-1903292108-de_dust2-1553890080-1553891280.zip Czasy podejrzanych akcji :od 1:09 do 1:12 gracz nie miał rozrzutu podczas używania broni Deagle możemy to zaopserwować także tu : - od 1:55 do 1:58 - od 2:13 do 2:16 - od 2:30 do 2:34 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 1 minutę temu, VAC_miodeQ napisał: LINK DO HLTV: http://733168.node34.pukawka.pl/hltv-1903292108-de_dust2-1553890080-1553891280.zip Czasy podejrzanych akcji :od 1:09 do 1:12 gracz nie miał rozrzutu podczas używania broni Deagle możemy to zaopserwować także tu : - od 1:55 do 1:58 - od 2:13 do 2:16 - od 2:30 do 2:34 To skoro nie miałem rozrzutu to w jaki sposób przypadkowy HS mi siadł kiedy strzeliłem obok przeciwnika? Żenada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) 0:26-0:33 - dziwne ruchy celownika na przeciwniku, nie ciulowa myszka tylko ciulowy aim 1:05-1:22 - 3 glowy z dupy wziete, nawet do nich nie celowales dokladnie 1:53-2:37 - kolejne no skill glowy z dupy, dziwne ruchy celownika 5:55- odwraca sie z gali na dlugą, celownik zaczyna sie trzasc i zabija przeciwnika 6:35- to samo co wyżej i potem dostal bana najwidoczniej bo nie widac go juz na serwerze grasz na jakims niewykrywalnym aimie, ktory wspomaga celowanie co do reszty, ruszasz sie jak jakis usseles co gra 2 dni w csa, 0 jakiego kolwiek movementu jestes spalony wiec sie nie tlumacz ze masz jakies problemy z myszka i sensivity bo robisz debila z siebie Edytowane 29 Marca 2019 przez Nice One 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 miałem pisać ze można tak dobrze sobie skonfigurować aima ale kolega już to napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAC_KondiBoy Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 potwierdzam i jestem swiadkiem zdarzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 W dniu 29.03.2019 o 22:01, Nice One napisał: 0:26-0:33 - dziwne ruchy celownika na przeciwniku, nie ciulowa myszka tylko ciulowy aim 1:05-1:22 - 3 glowy z dupy wziete, nawet do nich nie celowales dokladnie 1:53-2:37 - kolejne no skill glowy z dupy, dziwne ruchy celownika 5:55- odwraca sie z gali na dlugą, celownik zaczyna sie trzasc i zabija przeciwnika 6:35- to samo co wyżej i potem dostal bana najwidoczniej bo nie widac go juz na serwerze grasz na jakims niewykrywalnym aimie, ktory wspomaga celowanie co do reszty, ruszasz sie jak jakis usseles co gra 2 dni w csa, 0 jakiego kolwiek movementu jestes spalony wiec sie nie tlumacz ze masz jakies problemy z myszka i sensivity bo robisz debila z siebie Nie wiem co Ty człowieku widzisz złego w tym, że gram jak zero i weszło mi tu kilka przypadkowych fragów. Ruchy celownika? Normalne są, kilka razy myszka mi zadrżała, albo ręka, bo "panika gejming" - jeszcze jeśli chodzi o te ruchy to jeśli bym coś miał to chyba by mi celownik latał ciągle, co? Jeśli chodzi o to ile gram w CS-a to gram od 2009 roku z tym, że wróciłem do gry po dłuższej przerwie (około 3 lata) i to wygląda tak jakbym próbował coś grać, ale nie zawsze mi to wychodzi. Co do tego kto robi z siebie "debila" to wydaje mi się, że Ty, bo "Zasłużony" i "Admin" nie powinien używać takich słów w stosunku do innych. W dniu 29.03.2019 o 22:03, neo napisał: miałem pisać ze można tak dobrze sobie skonfigurować aima ale kolega już to napisał Nie mam co robić tylko aimy konfigurować ziomek, jeszcze żebym się na tym znał czy coś W dniu 30.03.2019 o 14:52, VAC_KondiBoy napisał: potwierdzam i jestem swiadkiem zdarzenia Cieszę się bardzo, że tańczysz jak Ci kumple zagrają ---- Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, grałem bez żadnych gówien na okrutnej myszce, po 3 latach przerwy i w dodatku bez dzwięku akurat wtedy. Wszystko co ugrałem na tym demku to czysty fart, zresztą CS to gra, w której nie tylko umiejętności się liczą, bo jak ktoś ma szczęście i trochę mózgu to porobi pro playerów. Czekam na werdykt - dodam jeszcze, że w przypadku, gdy jednak nie otrzymam UB to i tak na sieci pozostanę, bo podoba mi się atmosfera jaka tu panuje poza "małymi" wyjątkami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) 53 minuty temu, GOD BLESS ME napisał: Nie wiem co Ty człowieku widzisz złego w tym, że gram jak zero i weszło mi tu kilka przypadkowych fragów. Ruchy celownika? Normalne są, kilka razy myszka mi zadrżała, albo ręka, bo "panika gejming" - jeszcze jeśli chodzi o te ruchy to jeśli bym coś miał to chyba by mi celownik latał ciągle, co? Jeśli chodzi o to ile gram w CS-a to gram od 2009 roku z tym, że wróciłem do gry po dłuższej przerwie (około 3 lata) i to wygląda tak jakbym próbował coś grać, ale nie zawsze mi to wychodzi. Co do tego kto robi z siebie "debila" to wydaje mi się, że Ty, bo "Zasłużony" i "Admin" nie powinien używać takich słów w stosunku do innych. Nie mam co robić tylko aimy konfigurować ziomek, jeszcze żebym się na tym znał czy coś Cieszę się bardzo, że tańczysz jak Ci kumple zagrają ---- Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, grałem bez żadnych gówien na okrutnej myszce, po 3 latach przerwy i w dodatku bez dzwięku akurat wtedy. Wszystko co ugrałem na tym demku to czysty fart, zresztą CS to gra, w której nie tylko umiejętności się liczą, bo jak ktoś ma szczęście i trochę mózgu to porobi pro playerów. Czekam na werdykt - dodam jeszcze, że w przypadku, gdy jednak nie otrzymam UB to i tak na sieci pozostanę, bo podoba mi się atmosfera jaka tu panuje poza "małymi" wyjątkami. Pozdrawiam Nie no to jakaś parodia człowieka każdy kto obejrzy demko to zauważy że to nie jest panica gaming to zwykłe wspomaganie celowania, i to co chwil i jak można nazwać panica gaming gdy patrzysz w gale i ktos wychodzi nawet nie wyskakuje i tak co rundę. I co to zmienia że tyle grasz w csa no co????? jak ktoś gra 15 lat w csa to co ma zablokowane strony z czitami? To ty robisz z siebie idiote i nie wiadomo kogo to już jest narcyzm i to udowadniasz tekstami "bo pewnie nie raz będę pisał odwołanie" gościu zanim prawdopodobnie nic nie miałeś byłeś w stanie kampic cała mape a jak już przerzucili cie do strony atakującej to wyszedłes taki jesteś dobry w tą grę. A to w dodatku dziwne tylko wtedy kiedy cie zbanowaliśmy tak ci sie trząsł celownik, rozrzutu prawie wgl a wcześniej ci sie nie trzęsło i miałes chyba normalny rozrzut i co nagle z dnia na dzien choroba parkinsona i rączka lata od sciany do sciany i same lucky banie wchodzą no nwm jeżeli ktoś obejrzy tą cała mape na ktorej bana dostałeś to nie wiem co musiałby wypić żeby stwierdzić że to normalne odruchy celownika a te banie z digielka to wszystkie lycky były i każdy strzał leciał prawie punkt( dodam że tych bani z digielka było dużo, w rozpiskach jest podane tylko kilka z nich).Skończ już ten kabaret w stylu monty pythona bo to jest już żałosne. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Helix2213 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 W dniu 29.03.2019 o 22:01, Nice One napisał: 0:26-0:33 - dziwne ruchy celownika na przeciwniku, nie ciulowa myszka tylko ciulowy aim // Zgadza się, ciulowy aim. Tylko, że to jest ludzki aim kogoś, kto grał w fps'y o innym stylu. W dodatku jego reakcje są całkiem wolne, innymi słowy - normalne, bardzo przeciętne. 1:05-1:22 - 3 glowy z dupy wziete, nawet do nich nie celowales dokladnie // Demolag (1 do 3 sekund O.o), celownik był na głowach jak weźmiesz pod uwagę opóźnienie wynikające z hltv. 1:53-2:37 - kolejne no skill glowy z dupy, dziwne ruchy celownika // Znowu.. Dziwnie to wygląda przez opóźnienie, ale 2 fragi złapał za free, bo go nie widzieli, a kolejny wpadł za to, że gość mu wbiegł sam pod celownik, więc głowy to nie z dupy, tylko z prezentu wyciągnął. 5:55- odwraca sie z gali na dlugą, celownik zaczyna sie trzasc i zabija przeciwnika // Dobra, ja wiem że mu nie wierzycie itp, ale BARDZO często na cod modach widziałem takie same "trzęsienie się" celownika (flicki) u snajperów (na ogół słabych/przeciętnych/nowych), które przechodzi mu jeszcze na deagla (tłumaczy to trzęsienie się celownika ogółem). Fragi są tak czy inaczej normalne. 6:35- to samo co wyżej // Tak samo, jak wyżej tylko, że tu jeszcze pudłuje co do reszty, ruszasz sie jak jakis usseles co gra 2 dni w csa, 0 jakiegokolwiek movementu // W movement nie chce mi się wchodzić, bo po wierząc 3-letniej przerwie zawsze jest drewniany, pokazał to w międzczasie swoim bhopem, z którego się chociaż pośmiałem. Ale wymaga on nieco poprawek ja się odwołam do tego co Nice napisał, moje wstawki będą poprzedzone // Wszystko co napisałem krótko: - przeciętny/słaby refleks - trzęsienie się celownika to nieudolne flickshoty, aczkolwiek to jest czyste. - drewniany movement (ale nie do końca, w 1:50 dobrze się ustawia celownikiem w ściane tak, aby model było widać jak najmniej, to dowodzi jego jakiejkolwiek wiedzy o cs'ie, nie jest to do końca sprawa movementu, ale ogarnia się w tej grze jakby nie patrzeć). - brak wh - brak aima Dla mnie jest czysty. Może to przez to, że znam zbyt dużo lepszych graczy, ale gość gra tak, jak przeciętniak po powrocie do tego starocia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Acti. napisał: ja się odwołam do tego co Nice napisał, moje wstawki będą poprzedzone // Wszystko co napisałem krótko: - przeciętny/słaby refleks - trzęsienie się celownika to nieudolne flickshoty, aczkolwiek to jest czyste. - drewniany movement (ale nie do końca, w 1:50 dobrze się ustawia celownikiem w ściane tak, aby model było widać jak najmniej, to dowodzi jego jakiejkolwiek wiedzy o cs'ie, nie jest to do końca sprawa movementu, ale ogarnia się w tej grze jakby nie patrzeć). - brak wh - brak aima Dla mnie jest czysty. Może to przez to, że znam zbyt dużo lepszych graczy, ale gość gra tak, jak przeciętniak po powrocie do tego starocia. acti a jak odniesiesz się do headów z digla? wszystkie lucky? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Chciałbym się jeszcze odnieś skoro acti twierdzi że czysty. od 0:28 do 0:34 Akcja rozgrywana na gali strzały blessa szły strasznie celnie nawet w biegu nie jeden tam jest sytacja że tt biegnie od strony blessa w lewo a bless prawie w biegu oddaje 2 strzały prawie idealnie w głowe (trafiły lekko pod głową) i to nie jedyna taka akcja od 1:06 bless zeskoczył z gali i w ruchu na ct strzelił idealną głowe (kolejne lucky?) chwile po od 1.10 do 1.12 gracz strzelil 2 szybkie strzały z digla które znów wleciały idealnie, 1 strzal trafil lekko pod glowa a 2 juz idealnie w nia od 2:10 do 2:16 też idealnie zostały trafione 2 banie( radze zobaczyć na zachowanie rozrzutu broni, wyglądał w tej akcji jak nieźle ograniczony) od 2:30 do 2:34 też wszystko idealnie trafione no digielek trafiał prawie wszystko idealnie punkt gdzie był srodek celownika Zgadza sie wh to w 100% nie jest, aim nwm może źle skonfigurowany tak jak nice napisał tego nwm ale jak dla mnie ograniczenie rozrzutu tu było może nie całkowite ale częsciowo było Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Helix2213 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Wszystkie przedstawione dowody nie są wystarczające. Grasz obiecał, że dzisiaj kupi gre na steamie UB! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi