Novu Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Link do steam: Novus Link do steam oskarżonego: Kijo Nick oskarżonego: @ KIJO Opis sytuacji: Administrator od kilku dni mnie prowokuje tekstami typu "nie płacz" "pisz skargę" (oczywisty jest fakt, że ja lepszy nie jestem i pisze "nie pyskuj", lecz to on ma admina i on reprezentuje siec, chciałbym aby sytuacja się nie powtarzała. (Gracz w 3 rundzie powiedzial pod koniec chuj jebany, kijo na to zeby nie prowokował, w next rundzie powiedzialem ze chuj jebany to obraza a nie prowokacja a on to mnie nie placz pisz skarge ...) Serwer:JB okolo 21;10 - 21:40 mapa trwa 21.05.2022 Data i godzina zdarzenia: ^ Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) dust 2 final 3 runda koncowka 4 runda poczatek (jesli bedzie trzeba dam mase innych demek gdize admin tak pyskuje 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 4:50 kijo upomina programa 4:52 novu komentuje prace admina 4:54 kijo mowi do novu "dobra nie placz tam"@ Nitos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 "(jesli bedzie trzeba dam mase innych demek gdize admin tak pyskuje" To następnym razem podaj te demka i dokładne minuty:> Co do skargi lepiej żebyś dostał bana 30 minutowego za komentowanie pracy admina czy wolisz odpowiedź w równym poziomie którym sam komentujesz. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi