bulimek Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Nick: blumekImię: KacperWiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Posiadam wielkie doswiadczenie, wiele razy uczyłem sie na swoich wlasnych bledach i wiem jak juz ich nie popelniac.Mam dobry kontakt z dotychczasowym ubt. Jestem osobą mega komunikatywną oraz swietnie pracuje w zespole:>Doświadczenie w ocenianiu demek: mialem juz ubt, poza tym jeszcze duzo wczesniej ogladalem demka jako admin :>>Jak długo gram w CS:GO?: 2018rok okolo 5kh.Ile czasu poświęcam forum dziennie: caly czas odpalony na tabie na kompie, a jak mnie nie ma w domu to na telefonie tak samo :>>Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5.Link do profilu steam: steamKontakt: dc-blu#4880/steam/msg/forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Na tak +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 na nie pizdowate zachowanie nawet biorąc pod uwagę względne chęci do rezygnacji pomimo skargi kłamanie w podaniu konflikty na cb jak i z ubt 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Na Nie! xD -zachowanie -EgoTop -mental -kłamaiesz w podaniu 2 godziny temu, blumek napisał: mega komunikatywną oraz swietnie pracuje w zespole:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 nie -rezygnacja -zachowanie to co naiz wyżej napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 3 godziny temu, naiz napisał: na nie pizdowate zachowanie nawet biorąc pod uwagę względne chęci do rezygnacji pomimo skargi kłamanie w podaniu konflikty na cb jak i z ubt zgodze sie z naizem zachowanie dno ego top jako ubt robiles skargi ale miales duzo konfliktow ostatnio 2skargi na ciebie przyjete wiec imo na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Na tak +Wiek +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 na nie -zachowanie -egotop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Na tak +Szef +miły +aktywny +doświadczenie +wiek +ładne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi