wasyl Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Nick: WasylWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Mam doświadczenie jeżeli chodzi o regulamin/grę, staram się pomagać osobą które potrzebują pomocy jestem miły i bez stronny pomimo tego że nie jestem administratorem zdarza mi się zwrócić komuś uwagę. Chciał bym wesprzeć serwer w czasie kiedy nie mam żadnego dostępnego admina na serwerze, oraz widzę że administracja gra w godzinach wieczornych/popołudniowych więc przez co większość osób które grają rano muszą się spotykać z trollami/etc.Doświadczenie w adminowaniu: Byłem nie raz adminem na innych sieciach Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata (+2000h)W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: weekend 11-00 dni tygodnia 16-23Link GT: GT Znajomość SM: 6/10Link do profilu Steam: STEAMMikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 §5.4. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi