watazka Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Nick: ❃WA†AŻKA❃Wiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Szczerze mówiąc na serwerze rzadko panuje chaos, lecz lubię mieć poczucie wyższości nad innymi jak mój ulubiony historyczny i komunistyczny autorytet. Myślę, że będę pełnił rolę jedynie zabezpieczającą.Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem jb w 2021, znakomicie mi szło, niestety zostałem zmuszony do napisania rezygnacji prze problemy w rozwijaniu samopoczucia ojca.Jak długo gram w CS:GO?: od 2017, ok. 1200hW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 17-22Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[Ninja] ❃WA†AŻKA❃/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/watazka/Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 nie kij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Na nie kij Sam przyznales sie ze lubisz byc nad kims ego top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Na nie Rozumiem że to podanie składa się z samych żartów? Jeżeli nie to - egocentryzm o czym sam napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 +szczery -ego top nie wiem o co chodzi wam z tym kijem jak on na luzie gra (albo ja o czymś nie wiem) +/- jakieś tam doświadczenie jest Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 -+ doświadczenie +wiek -+ gt wczoraj i przed wczoraj 0 minut tydzien temu i 6 dni temu ledwo 10 minut no moze byc okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 nie wywyzasz sie xdd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzbanik Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) na okres próbny -argument +aktywność Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Dzbanik źle dodana sygnaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Tak -kij +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 4 godziny temu, watazka napisał: historyczny i komunistyczny autorytet. nie no, wole austriackiego malarza a nie jakis komunizm ale na tak +przekonujace podanie (nie boi sie powiedziec co mysli, super kox ogolnie) +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Można dać na okres próbny +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Giga powrót Na tak + Był adminem który coś robił, chociaż trochę + No i GT nawet ok Ogólnie to jak go bedziecie wyzywać że ma kija i go podkręcać to nie płaczcie potem o to że dostajecie większe kary 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Watażka bez admina -> upo Watażka z adminem -> ogar Lepiej mieć ogar watazke niż upo watazke Na tak Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez blumek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi