Crayzies Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Crayzies Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Chciałbym pomóc obecnej administracji w utrzymaniu porządku na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) kilkukrotny admin drv1, były admin drv2,admin jb Jak długo gram w CS:GO?: około 6-7lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: różnie kiedy mam czas to wejdę Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/Crayzies/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: (Skala określona w poniżej) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/invinamajorav1/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: nie raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) +aktywność tylko wczoraj i dzisiaj lipna aktywność +miły -za dużo tych adminów nie dałbyś rady na tak Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez Fejmiorrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Tak +Nie wchodzi w konflikty +Doświadczenie +Wiek -nie wiem czy wyrobisz na 3 serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Tak ogar nie ma kija miły doswidczenje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Na Tak +miły +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Tak +aktywność +wiek +doświadczenie +sm Same plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Na Tak ogar doswoadczenie mily kukturslny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 na nie -aktywność +wiek -za dużo tych adminów kolego -sm zrezygnuj z admina na innym serwerze bo nie wyrobisz, wtedy będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 na tak ogarnia i jest miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Na tak + miły + ogarnięty + wiek + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Admin nadany. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi