DonToreto Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:1166809498] Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) i/https://steamcommunity.com/id/1908Bakajoko/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Wisnia bakajoko Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)no kondrad mnie nadmiernie non stop prowokuje to wisnia woli mi dać muta zamaiast kondradowi gaga dopiero po moim spamieniu mu coś zaczoł działać Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Jailbreak Data i godzina zdarzenia: runda 7 1359:56 jb_clauds_ Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) 13:59:56 jb claudsy runda 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 2 minuty temu, DonToreto napisał: no kondrad mnie nadmiernie non stop prowokuje to wisnia woli mi dać muta zamaiast kondradowi gaga dopiero po moim spamieniu mu coś zaczoł działać cytuje slowa konrada napisane na czacie "masz mikro od turka za 5 zl"/cytuje slowa mowione na chacie przez dontoreto "ty kurwo jebana konrad spierdalaj" po czym odrazu dostales mute na 120 za obraze a konrad dostal gaga na 300 bo jest dodany na bl bo jest on notorycznie gagowany/mutowany za prowokacje i dla niego mute czy gag zawsze bedzie x2 z mojej strony bo nie widze poprawy w jego zachowaniu życze powodzenia ubt PS.[wystarczy nie wyzywac to nie bedziesz mial mute prosta piłka] 7 minut temu, DonToreto napisał: Wisnia babajoko ty pisząc skarge prowokujesz nawet xD ogarnij zachowanie lepiej bo nie jestes swiety A i dodam tylko ze gag zostal zmniejszony do 3h bo zapomniałem ze za prowo max 3h 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi