ReXon Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Nick: ReXonWiek: 17 za 3 mieś 18Dlaczego ja mam otrzymać admina?: grając na serverze zauważyłem małą aktywność adminów oraz chciałem pomóc w utrzymaniu spokoju na serverze. Jako były admin raczej zdołam temu zadaniu.Doświadczenie w adminowaniu: Były Admin Drv1 x2 oraz nie istniejącego już Jb#2, Były Admin nie istniejącej już serverowni. Jak długo gram w CS:GO?: nie jestem w stanie podać dokładnego czasu z racji częstych przerw od csa ale na pewno 4 lata już będąW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w tygodniu: po 16. W weekend potrafię grać od rana zależnie od chęci do gryLink GT: GTZnajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 §5.4. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi