Grzechu Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Grzechu Wiek: już 17 ;DD 3 najlepsze prace: (Mogą być linki lub załączniki) https://imgur.com/a/Q7VvKC3 2 linki do zleceń: (Zlecenia na grafiki na naszym forum) https://forum.arenaskilla.pl/topic/20651-sygnatura-nitos/?tab=comments#comment-185570 https://forum.arenaskilla.pl/topic/20658-avatar/ Używany program: (Programy graficzne jakich używasz) PhotoScape X Doświadczenie w grafice: (Jaki czas się tym zajmujesz, pracowałeś gdzieś, itp.) Nie mam żadnego doświadczenia oprócz odpowiadania na zlecenia. Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy, co Ci pomaga w robieniu grafiki) Cześć jestem Hubert i mam 17 lat. Tutaj znany pod pseudonimem "Grzechu" lubię spędzać czas przed komputerem jak i po za nim. W wolnym czasie lubię sobie pograć w grę znajomymi i udać się na boisko popypać trochę w piłeczkę. Bardzo mi pomaga robieniu w grafikach to, że mogę komuś sprawić radość np. avatarem czy bądź też sygnaturą. Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 można dać szanse, moim zdanie prace są ładnie i wiesz co zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Prace że tak powiem *typowe" nie wyróżniają się. Ale mało grafików więc Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Nie grafiki bes szału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Na tak +Fajne pracę, może nie każda siada, ale niektóre są świetne +Przyjęcie podania = większy wybór grafik = częstsze zlecenia = lepsza aktywność na forum xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) Na Tak! +nawet fajne pracę +starasz się Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Wrobel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Spoko grafiki, można dać szansę. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 No tak, zajebistą grafikę mi zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 11 godzin temu, #$Monster$# napisał: bes szału twoja ortografia tez Na nie -zachowanie, grafik powinien reprezentowac siec, twoim zachowaniem bardziej bys ja oczernil a nie reprezentowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Aplikant ma 4 warny i nie może dodawać odpowiedzi. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi