KonradB Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nick:konradb Nick admina:heryod Długość bana:20160 Data i godzina: 2022-04-02 18:38 Serwer: JB Powód muta Mapa:jb_dust_v50 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Dostałeś mute na 2 tygodnie z powodu braku poprawy w Twoim zachowaniu. W przypadku osób, które notorycznie dostają kary typu mute/gag stosuje się takie kary. W SB masz prawie 35 commsów w marcu, co pozwala na takową karę. Twoje zachowanie w tej skardze było karygodne, więc zastosowaliśmy taki rozmiar kary.@ Tomgraodrzut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradB Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Cytat ale ja starałem sie poprawiac ale np taki eggz prowokkuje to ja sie uspokojić nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi