Yoki Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Nick: 𝒯ℴ 𝓃𝒾ℯ 𝒴ℴ𝓀𝒾 Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ, często gram na serwerze i zauważam osoby które nie trzymają się zasad regulaminu albo co najgorsze cheatują, co przeszkadza w rozgrywce dla innych, a jako nowy admin chciałbym tego zapobiec Doświadczenie w adminowaniu: Adminem byłem tylko 2 razy, ale i tak dużo się nauczyłem. Znam podstawowe komendy itp. Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 2015 ale wtedy byłem młody i grałem praktycznie tylko na boty tak na serio (że nie na boty tylko np. turniejowe itp.) zacząłem grać w 2018 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: To zależy jak kończę szkołe ale raczej godziny 15-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/𝒯ℴ 𝓃𝒾ℯ 𝒴ℴ𝓀𝒾/51.77.34.138:30006/ https://www.gametracker.com/player/Banshee/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198032547481/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: No mam 14 lat więc pewnie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 20 minut temu, Yoki napisał: Mutacja głosu: No mam 14 lat więc pewnie mam 16 i nie mam a ty cos mowisz -_- Tak aktywnosc git sm tez git sporo zgloszen z mirka wiec przyda sie admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 na tak -mała ilość adminów -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaxsi Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Na tak +SM +Duża aktywność +Brakuje adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Tak +Przyda się więcej adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malanek Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Gram juz tu trochę. Na Tak: -Często go widzę -Malo adminów widzę na serwerze. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 na tak -aktywny -przyda się więcej adminów na tym om Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 niech będzie na Tak co prawda kilka razy mu się wymsknęło na mikro pare słów, ale z rangą raczej już mu się nie zdarzy, a poza tym aktywny i przyda się więcej adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 na tak +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 To tak na minus jest to że kłamiesz z mutacją bo napisałeś, że masz a w cale jej nie masz. Można powiedzieć, że wiek jest też minusem. Nie jestem pewny czy byś był w stanie określić czy ktoś ma cheaty czy nie. Za to dużym plusem który cię ratuje jest aktywność bo jesteś najaktywniejszym graczem serwera w tym miesiącu więc jestem w stanie pomóc tych wszystkich minusów dać ci na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdar1uNqq Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Jestem na tak +aktywność(czyli i chęć do gry) +braki kadrowe - mutacja, aczkolwiek jak się postarasz nie powinno to przeszkadzać +/- wiek Spróbować zawsze można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi