Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na adminka

Udostępnij

tosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: tosiek
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Wchodząc na serwer jak nie ma admina jest totalna samowolka, każdy się wyzywa, ludzie latają odpaleni i to bardzo zniechęca ludzi (takich jak ja) do gry. Dlaczego ja? Mam spore doświadczenie w adminowaniu. Pełniłem tą funkcję na wielu serwerach (sam nawet nie jestem w stanie policzyć na ilu), a nawet miałem własny serwer i byłem dwukrotnie Major Adminem u was na Arenie. Jestem chętny do pomocy, spełniam wymagania i posiadam cechy które pomogą mi w pilnowaniu porządku i ładu na serwerze. Ludzie mnie raczej lubią (a jak nie lubią to trawią i staram się by również szanowali)
Doświadczenie w adminowaniu: Tak jak pisałem wcześniej- miałem wiele razy admina przez mój staż. Kilka razy tutaj na arenie

Jak długo gram w CS:GO?: Już gdzieś 8 lat będzie
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zależy od tego jak mam zajęcia na studiach ale tak zazwyczaj po 16 do nocy mam czas i weekendy, ale to wiadomo nie jest miarodajne, bo wszystko się może zdarzyć
Link GT: https://www.gametracker.com/player/tosiek/51.77.34.138:30006/
Znajomość SM: 8/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/tosieknew
Mikrofon: Posiadam

Mutacja głosu: Przeszedłem
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

Wielkie TAK
+duże doświadczenie, przyda się admin który już nie raz tutaj pełnił funkcję i wie o co biega, dodatkowo miałeś m@ więc raczej problemów z tobą jako admin nie będzie (i tak tomgra nie przyjmie bo będzie się bał konkurencji :pepeLaugh:)
+duże sm
+wiek
+mutacja

Edytowane przez Kokonek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności