tosiek Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Nick: tosiek Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Wchodząc na serwer jak nie ma admina jest totalna samowolka, każdy się wyzywa, ludzie latają odpaleni i to bardzo zniechęca ludzi (takich jak ja) do gry. Dlaczego ja? Mam spore doświadczenie w adminowaniu. Pełniłem tą funkcję na wielu serwerach (sam nawet nie jestem w stanie policzyć na ilu), a nawet miałem własny serwer i byłem dwukrotnie Major Adminem u was na Arenie. Jestem chętny do pomocy, spełniam wymagania i posiadam cechy które pomogą mi w pilnowaniu porządku i ładu na serwerze. Ludzie mnie raczej lubią (a jak nie lubią to trawią i staram się by również szanowali) Doświadczenie w adminowaniu: Tak jak pisałem wcześniej- miałem wiele razy admina przez mój staż. Kilka razy tutaj na arenie Jak długo gram w CS:GO?: Już gdzieś 8 lat będzie W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zależy od tego jak mam zajęcia na studiach ale tak zazwyczaj po 16 do nocy mam czas i weekendy, ale to wiadomo nie jest miarodajne, bo wszystko się może zdarzyć Link GT: https://www.gametracker.com/player/tosiek/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 8/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/tosieknew Mikrofon: Posiadam Mutacja głosu: Przeszedłem Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 (edytowane) Wielkie TAK +duże doświadczenie, przyda się admin który już nie raz tutaj pełnił funkcję i wie o co biega, dodatkowo miałeś m@ więc raczej problemów z tobą jako admin nie będzie (i tak tomgra nie przyjmie bo będzie się bał konkurencji ) +duże sm +wiek +mutacja Edytowane 26 Marca 2022 przez Kokonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Tak +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaxsi Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Na tak +Wiek +Doswiadczenie w cs +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 tak +sm +wiek +ma zasluzonego to sie nadaje +ogarek +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Tomgra Opublikowano 27 Marca 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Podanie przyjęte, admin nadany. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi