yaxsi Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Nick: yaxsi Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dość często bywam na serwerze i widuję ludzi którzy nie zawsze trzymają się zasad wymienionych w regulaminie a co najgorsze cheatują, co oczywiście przeszkadza innym graczom w rozgrywce, ja jako nowy admin chciałbym temu zapobiec Doświadczenie w adminowaniu: Pierwszy raz adminem zostałem w wieku 13 lat i byłem nim przez ponad 2 lata, przez ten okres oczywiście sporo się nauczyłem, po pewnym czasie cs niestety przestał sprawiać mi fun więc stwierdziłem, że nie ma to sensu i zrezygnowałem Jak długo gram w CS:GO?: Ponad 5 lat (3400h+) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Przez to, że pracuję, gram najczęściej w godzinach wieczornych (17-20) Link GT: https://www.gametracker.com/player/yaxsi/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/yaxsi/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Na Tak +ogar w ch*j +SM +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Ta Aktywny sm dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Tak +Aktywność +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 na tak +sm +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 na tak mutacje ma zajebisty chlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 na tak +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomgra Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Podanie przyjęte, admin nadany. Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi