EGGZ Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/TwojSTARyyyyyy Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie mam bo odrazu wyszedl Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Heniohamulec Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) na freeday mnie obił specjalnie do 9 hp a w 1 rundzie mnie zabił i wyszedł z gry Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia:ok 22:18 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) jb_august_2k17_v1c 1 runda i freeday 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Po pierwsze nie wyszedł tylko wywalił mi Internet i po drugie myślałem że miałeś broń ale się skaplem i chciałem napisać żeby cię zrespili ale się nie udało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) [ BEZ LOGOW CHATU ] [01:16] Henio daje Free dmg strzelając bez powodu do EGGZ [02:22] EGGZ Prowokacja [mute 30-90] [02:36] Henio zabija EGGZ ponieważ ten ma przy sobie deagle [16:50] gracz Ну, погоди! nadużywanie/obraza [mute 30-120] [Inne] Oraz przez większość mapy EGGZ nadużywa Przez całą mape na serwerze był Admin Crayzies który opiekował się chatem Cytat Rozpisuje demka ponieważ jak twierdzą ludzie nie jestem w stanie startowac na UBT za mało doświadczenia itp. itd. Resztę zostawiam ubt A wyzwiska na chat zaczynają się przed 6 minutą Edytowane 22 Marca 2022 przez Hiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 2 godziny temu, Hiro napisał: [02:22] EGGZ Prowokacja [mute 30-90] XD Taka prowokacja to max na ostrzeżenie jest. Ну, погоди! - 60 mute - naduzywanie/obraza @ Moderator @ Początkujący ModeratorPrzyjęte Spoiler @ xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi